Ünye’de 23. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nde Okçuluk Finali Yoğun İlgi Gördü « Ordu Haber TV

18 Ekim 2024 - 07:24

Ünye’de 23. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nde Okçuluk Finali Yoğun İlgi Gördü

Ünye’de 23. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nde Okçuluk Finali Yoğun İlgi Gördü
Son Güncelleme :

15 Temmuz 2024 - 13:06

Ünye ilçesinde düzenlenen 23. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında gerçekleştirilen okçuluk finali büyük ilgi topladı. Festival, Ünye Belediyesi ve Ünye Bedensel Engelliler Spor Kulübü işbirliğiyle festival kumsal alanında düzenlenen yıldız kızlar, küçük kızlar, makaralı yay erkekler ve klasik yay erkekler kategorilerindeki final müsabakalarıyla renklendi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, program sırasında yaptığı konuşmada, festivalin çerçevesinde birçok spor faaliyeti gerçekleştirdiklerini belirterek, “Ünye’de ata sporumuz olan güreşten, at yarışlarına ve at gösterilerine kadar birçok etkinliği düzenliyoruz. Özellikle Nihat Yerlikaya’nın liderliğindeki Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile birlikte engelli kardeşlerimizin de sporla iç içe olmalarını sağlıyoruz. Bugün burada okçuluk finali ile bu çalışmaların bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Ünye Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nihat Yerlikaya ise yaptığı konuşmada, “Ünye’de okçuluk artık bir marka haline geldi. İlerleyen yıllarda Mete Gazoz gibi uluslararası başarılar elde eden sporcuların da katılacağı bir okçuluk turnuvası düzenlemeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Okçuluk yarışmasının başlangıç atışını Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve ilgililer birlikte gerçekleştirdi. Yaklaşık 3 saat süren yarışmada sporcuların başarılı atışları izleyiciler tarafından takdirle karşılandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.