Fatsa Belediyespor’un Özgüveni Kendine Geldi – Ordu Olay Gazetesi « Ordu Haber TV

18 Ekim 2024 - 09:15

Fatsa Belediyespor’un Özgüveni Kendine Geldi – Ordu Olay Gazetesi

Fatsa Belediyespor’un Özgüveni Kendine Geldi – Ordu Olay Gazetesi
Son Güncelleme :

17 Ekim 2024 - 15:08

Futbolcularım kendilerinden istediklerimi harfiyen yerine getirerek bu karşılaşmayı farklı kazandıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Samet Can dışında eksiğimiz yok. Her geçen hafta grupta ağırlığımızı hissettirmeye başladık. Bu bizler açısından çok önemli bir gelişme. Bu saatten sonra rakibin kim olmuş bizim için öneli değil diyen Bekir Ozan Has, galibiyet serilerinin devam edeceğini” söyledi.

KAZA YAPMAK İSTEMİYORUZ

Cumartesi günü karşılaşacakları Mardin temsilcisi Mazıdağ Fosfat maçının önemine değinen Bekir Ozan Has,” Mazıdağ maçı bir önceki haftada karşılaştığımız Türk Metal maçından daha zorlu geçecek. Fatsa Belediyespor olarak iyi bir hava yakaladık. Rakibimizi yenerek Play-Off yolunda zorlu bir karşılaşmayı da kazanarak yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz diyen Has, zirve yarışında kaza yapmak istemediklerini” ifade etti.

Fatsa Belediyespor'un Özgüveni Kendine Geldi

KAZANMAYA DEVAM ETTİĞİMİZ SÜRE İÇERİSİNDE DESTEKLER ARTACAK

Her zaman bizlere olan desteklerini esirgemeyen Fatsa halkına ve taraftarına şahsım ve kulübüm adına teşekkür ederim. Başarı geldikçe desteklerin daha da artacağını biliyorum. Bizler kazanmak adına en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Zaman ilerledikçe Fatsalılar hariç Ordu genelinin hepsinden desteğin geleceğine inandıklarını ifade eden Bekir Ozan Has, bu anlamda daha çok çalışarak başarılarının artacağına inandıklarını” belirtti.

12.ADAM BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Taraftar desteğinin her geçen hafta arttığına değinen Bekir Ozan Has,” 12.Adamımız bizler açısından çok önemli. Onların destekleriyle işimiz daha da kolaylaşıyor. Türk Metal maçını onların destekleriyle farklı kazandık. Futbol takımlarının en büyük gücü 12.adamıdır. Onların destekleri arttıkça Play-Off yolunda başarılı olacaklarını ifade eden Bekir Ozan Has, Fatsa Belediyespor taraftarına kendilerine vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür“ etti.

Ordu Olay / Mustafa Kemal Poyraz

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.