Dervişoğlu’ndan Bahçeli’ye Tepki – Ordu Olay Gazetesi « Ordu Haber TV

18 Ekim 2024 - 07:23

Dervişoğlu’ndan Bahçeli’ye Tepki – Ordu Olay Gazetesi

Dervişoğlu’ndan Bahçeli’ye Tepki – Ordu Olay Gazetesi
Son Güncelleme :

17 Ekim 2024 - 19:27

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin partisinin grup toplantısındaki “Türkiye’ye getirilirken ‘her türlü hizmete hazırım’ diyen terörist başı buyursun terörün bittiğini, örgütünün tasfiye edileceğini tek taraflı ilan etsin” açıklamasına X hesabından yaptığı paylaşımla isim vermeden tepki gösterdi. Dervişoğlu’nun paylaşımı şöyle: “Terör örgütünü devlet tasfiye eder. Terörün bittiğini de devlet ilan eder! Teröristbaşından hüküm bekleyene devlet değil, gaflet ve dalalet denir!”

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, daha sonra TBMM grup toplantısında konuştu. HÜDA-Par ile genişleyen Cumhur İttifakı’nın, şimdilerde DEM ile el sıkıştığına işaret ederek ‘ihanet süreci’ni hatırlatan Dervişoğlu, “Milletçe bu filmi seyrettik. Senaryo-yönetmen-yapımcı aynı, sadece oyunculara yenileri eklenmiş bir devam filmi. Her adımınızı biliyor ve yakından takip ediyorum. Ben Müsavat Dervişoğlu, gücümü bu büyük milletin mensubiyetinden alıyorum. Yetkiyi de Türkiye Cumhuriyeti Devleti yurttaşlığımdan. Bu filmi bir daha çekemeyeceksiniz.” dedi.

Dervişoğlu’ndan Bahçeli’ye Tepki

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin, terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’a seslenmesine değinen Dervişoğlu, “Terör örgütünü tasfiye edecek olan, devlettir! Terörün sona erdiğini ilan edecek olan da devlettir! Terörist başından çözüm bekleyen bir anlayış, devlet ciddiyetinden uzaktır ve ancak gaflet ve dalaletle açıklanabilir” ifadesini kullandı. “Bir gün gelecek bu ülkeyi yöneteceğiz” diyen Dervişoğlu, “Milletime buradan söz veriyorum. Terörle mücadelede asla terörist başına ve terör örgütüne değil, sadece terörle mücadele eden kahramanlarıma sesleneceğim. Ve Türkiye düşmanlarının kökünü kazıyın talimatı vereceğim!” diye ekledi.

CUMHUR İTTİFAKI, ŞİMDİ DEM İLE EL SIKIŞIYOR

‘2011’de ‘Çözüm’ adı altında başlayan ihanet süreci, 2015’te ‘Rafa Kaldırdık’ sözü ile uyutuldu, 2017’de İYİ Parti kuruldu, 2018’de rahatsız olanlar Cumhur İttifakını oluşturdu, Ardından Hüda-Par ile genişleyen Cumhur İttifakı, şimdi DEM ile el sıkışıyor’ şeklinde konuşan Müsavat Dervişoğlu, “Bunun adı kapsayıcılık değil. Toplumun farklı kesimlerini kendi siyasi emellerine alet etme çabasıdır. Rafa kaldırılan ihanet sürecinin yürürlüğe konulmasıdır. Milletçe biz bu filmi seyrettik. Senaryo-yönetmen-yapımcı hepsi aynı, Sadece oyunculara yenileri eklenmiş bir devam filmi. Her adımınızı biliyor ve yakından takip ediyorum. Ben Müsavat Dervişoğlu, gücümü bu Büyük Milletin mensubiyetinden alıyorum. Yetkiyi de Türkiye Cumhuriyeti Devleti yurttaşlığımdan… Bu filmi bir daha çekemeyeceksiniz. Bu millete de bir daha seyrettiremeyeceksiniz. Gölge oyunları oynayarak ve sonra da pardon diyerek gerçek niyetlerinizi gizleyemezsiniz.” dedi.

DENİZE DÜŞTÜM, YILANA SARILIYORUM

‘Terörist başı Abdullah Öcalan’a, Ev hapsi istemenin dahi rahatça ifade edilebilmesinin, Önünü açan bu elin sahiplerine milliyetçi denilebilir mi?’ şeklinde soruyu Tüm Türk milliyetçilerine yöneltti. Dervişoğlu, “Milliyetçi olduğunu iddia eden bir partinin, Türkiye partisi olmadığını söylediği, ve üstelik, bugüne kadar Gazi meclisin çatısı altında, faaliyet yürütmesine izin verilen bir partiyle, “Denize düştüm, yılana sarılıyorum” dercesine, el sıkışmasından, Türk milliyetçilerinin ve vatanseverlerinin, Memnuniyet duyduğu söylenebilir mi?” şeklinde konuştu.

AZİZ MİLLETİME PAYLAŞACAĞIM

Dervişoğlu, sahneye koyulmak istenen hain senaryonun kimler tarafından yapıldığını bildiğini belirtirken, zamanı gelince açıklayacağını söyledi. Dervişoğu, “Çok şeye gerek yok, sadece İmralı tutanaklarına bakarak, Kimlere hangi misyonun yüklendiğini, Hangi ihanet planının figüranı olduklarını, Rollerin nasıl dağıtıldığını, Bugün sahneye koyulmak istenen hain senaryonun Kimler tarafından yazıldığını çok iyi biliyoruz. Bütün bunları zamanı geldikçe aziz milletimizle paylaşacağız. ifadelerini kullandı.

Dervişoğlu’ndan Bahçeli’ye Tepki

DERVİŞOĞLU’NDAN KURTULMUŞ’A TEPKİ

Dervişoğlu, anayasa tartışmalarına ilişkin şu açıklamalarda bulundu; “Kabul edilemez söylemlerle gündeme gelen Numan Kurtulmuş, siyaseten taktığı maskesini, bir üniversite kürsüsünde çıkartarak yaptığı konuşması ile çıkarmış, bu Aziz Meclisin gerçekte Başkanı olmadığını, millet egemenliğinin tecelligahı olan bu yapı yerine, çetelerin, Dolandırıcıların, İhale ve rant şebekelerinin yüz sürdüğü kapıya dönüşmüş olan, Beştepe’deki sarayın atanmış ve zavallı bir memuru olduğunu kanıtlamıştır. Söylediği lafa bakın! ‘Devletin ülkesi olmaz. Devletin milleti olmaz’ diyor Numan Kurtulmuş… Aklının zincirlerinden kurtulmuş, Sayın Kurtulmuş ve onun gibi habis çocukluk rüyaları görenlere sesleniyorum. Sizin Devlet zannettiğinizle bizimkisi aynı değildir! Sizin Millet addettiğinizle bizimkisi aynı değildir! Sizin devletiniz, saraydaki zatın iki dudağından çıkan emirlerdir. Sizin devletiniz, vatan toprağına kupon arazi diye bakan arsa tüccarlığıdır. Sizin devletiniz, itibarı varaklı koltuklarda, sonu gelmez araç konvoylarındadır. Sizin devletiniz, bir tefeci dükkanı, bir ihale şebekesidir. Sizin devletiniz, ülkesine hizmet değil, o ülkeyi zimmetine geçirmek için vardır” diye konuştu.

Dervişoğlu’ndan Bahçeli’ye Tepki

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın 1999’da Türkiye’ye getirildiği sırada sarf ettiği, “Türkiye’ye dönünce hizmet edeceğim. Fırsat verirseniz ederim. Kaydedin, yayınlayın. İşkence etseydiniz… İşkence etmediniz. Ama ben gerçekten söylüyorum. Türkiye ve Türk halkını seviyorum. Onlar için iyi hizmet edeceğime inanıyorum. Fırsat verilirse yaparım. Bir fırsat verilirse, bir hizmet imkanım varsa ki inanıyorum vardır, hizmet yapabilirim” sözlerini hatırlatarak Öcalan’a çağrıda bulundu.

Dervişoğlu’ndan Bahçeli’ye Tepki

Bahçeli, “Türk-Kürt kardeştir, araya giren, bozgunculuğa heveslenen kim varsa kamburdur, kalleştir, kanser hücresidir, kahrolmaya mahkumdur. DEM Parti’nin iradesini İmralı’ya rehin bırakması siyasetin doğasıyla ve ahlakıyla bağdaşmayan, hür ve bağımsız siyasetçi yapısıyla uyuşmayan ilkelliktir. Türkiye’ye getirilirken, ‘Her türlü hizmete hazırım’ diyen teröristbaşı, buyursun terörün bittiğini, örgütünün tasfiye edileceğini tek taraflı ilan etsin. Ama devletin terörle masaya oturmasını hiç kimse, hiçbir şart altında beklemesin, aklından dahi geçirmesin. Hodri meydan, kana değil kardeşliğe susadıklarını göstersinler” şeklinde konuştu.

Kaynak / Yeniçağ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.