Duesseldorf- Ordu Giresun Bileti 3 Euro’dan Satılıyor – Ordu Olay Gazetesi « Ordu Haber TV

18 Ekim 2024 - 07:31

Duesseldorf- Ordu Giresun Bileti 3 Euro’dan Satılıyor – Ordu Olay Gazetesi

Duesseldorf- Ordu Giresun Bileti 3 Euro’dan Satılıyor – Ordu Olay Gazetesi
Son Güncelleme :

17 Ekim 2024 - 17:09

Büyütmek için resme tıklayın

Pegasus Hava Yolları  bol bol üyesi müşterilerinin  yurt dışı uçuşları için indirimli bilet kampanyası başlattı. Kampanyada toplam 200 bin koltuk satışa sunuldu. Kampanyalı biletlerin satışı 16-17 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyalı biletler Yaz dönemi uçuşlarını kapsıyor.

Duesseldorf- Ordu Giresun Bileti 3 Euro'dan Satılıyor

Pegasus Hava Yolları bu yaz dönemi uçacağı Ordu Giresun- Duesseldorf uçuşlarını bilet kampanyasına dahil etti. Ordu Giresun’dan Duesseldorf’a biletler 19 Euro + vergilerle satılıyor. Düseldord-Ordu Giresun hattatında ise biletler 3 Euro+ vergilerle birlikte kampanyaya dahil edildi. Duesseldorf -Ordu Giresun Havalimanı uçuşları 4 Nisan tarihinde başlayacak ve 24 Ekim 2025 tarihinde sona erecek. Uçuşlar haftanın bir günü direkt gerçekleşecek. 

Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.