Ordu’da Turizm Çalıştayı düzenlendi « Ordu Haber TV

27 Temmuz 2024 - 07:26

Ordu’da Turizm Çalıştayı düzenlendi

Ordu’da Turizm Çalıştayı düzenlendi
Son Güncelleme :

19 Nisan 2024 - 9:05

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) öncülüğünde düzenlenen Turizm Çalıştayı’na sektör temsilcileri katıldı. Çalıştayda, Ordu’nun turizm potansiyeli, sorunlar ve çözüm önerileri, turizm lokasyonları, mekansal planlama ve pazarlama konuları ele alındı. OTSO Başkanı Karlıbel, çalıştayın amacının Ordu’nun turizm pastasından pay almasını sağlamak olduğunu belirtti.

Ordu’da, turizm sektörünü temsil eden isimlerin katılımıyla Turizm Çalıştayı düzenlendi. Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) önderliğinde, odanın toplantı salonunda gerçekleştirilen çalıştaya, OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel, OTSO Meclis Başkanı Necat Avcı ve turizm sektöründe faaliyet gösteren firma temsilcileri katıldı. Programda, Ordu’nun mevcut turizm potansiyeli, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri, turizm bölgeleri, planlama ve pazarlama konuları üzerine görüş alışverişi yapıldı.

Karlıbel, çalıştayın sonrasında yaptığı açıklamada, şehrin turizm alanında gelişimini sağlamak için oda üyeleri ve turizm sektör temsilcileri ile iş birliği içinde olduklarını belirtti. Toplamda 3 oturumdan oluşacak turizm çalıştayının ilk bölümünü odada gerçekleştirdiklerini ve diğer iki bölümünü de turizm sektöründen katılımcılarla bir araya gelerek tamamlayacaklarını dile getirdi. Karlıbel, “Buradan çıkacak rapor ve taleplerimizi, Ordu’nun turizm potansiyelinden daha fazla pay alması için gerekli mercilere ileteceğiz ve süreci takip edeceğiz. Amacımız ortak bir hedef için hareket etmek. Umarım olumlu sonuçlar elde ederiz.” şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.