52 Orduspor Efeler’e Hazırlanıyor – Ordu Olay Gazetesi « Ordu Haber TV

18 Ekim 2024 - 21:20

52 Orduspor Efeler’e Hazırlanıyor – Ordu Olay Gazetesi

52 Orduspor Efeler’e Hazırlanıyor – Ordu Olay Gazetesi
Son Güncelleme :

18 Ekim 2024 - 16:23

Geride kalan 6 hafta içerisinde 2 galibiyet, 2 mağlubiyet, 2 de beraberlik alarak 8 puan toplayan mor beyazlılar, kendilerinden bir puan fazlasıyla grupta 9 puan ve averajla 7.sırada yer alan Efeler 09 maçına odaklandı. Bu karşılaşmanın hazırlıklarını kendi tesislerinin bakımda olması nedeniyle Gülyalı spor kompleksinde sürdüren mor beyazlılarda bu karşılaşma öncesi sakatlığı süren Berkay Arı dışında eksiği bulunmuyor. 52 Orduspor kafilesi Efeler 09 maçı için yarın sabah yola koyulacak. 52 Orduspor’un Efeler 09 takımını yenmesi halinde Play-Off potasının içerisinde yer alması bekleniyor.

52 Orduspor Efeler'e Hazırlanıyor

TAKIM RAYINA OTURDU

    Bir hafta önce kendi saha ve seyircisi önünde grup lideri Küçükçekmece Sinopspor’u 2-0 yenerek çıkışa geçen 52 Orduspor’da moraller yerinde. Grup liderini yenerek çıkışa geçen 52 Orduspor’da kulüp başkanı Şükrü Bodur, hafta sonu oynayacakları Efeler 09 maçından alacakları galibiyetle çıkışlarını sürdüreceklerini söyledi. Özellikle son iki haftada ortaya koyulan olumlu futboldan memnun olduğunu ifade eden başkan Bodur,” Kadromuz ligin çok üzerinde. Buna rağmen lige istediğimiz gibi başlayamasak da Ayvalık deplasmanında ve son olarak kendi sahamızda oynadığımız Küçükçekmece Sinopspor karşısında otaya konulan olumlu futboldan memnun olduğumuzu söyleyebilirim. Ayvalıkgücü maçını 2-1 kaybetmemize rağmen çok iyi oynadık. Direklerden dönen toplarımız, gol çizgisinden çıkan toplarımıza rağmen olmayınca olmuyor. Farklı kazanacağımız bir maçı kaybettik. Sonrasında kendi saha ve seyircimiz önünde grup lideri Küçükçekmece Sinopspor karşısında istediğimiz oyunu sergileyemesek de sahadan üç puanla ayrıldığımız için memnunuz. Bazen çok iyi oynuyor puan alamıyor, bazen de kötü oynarken sahadan galip olarak ayrılabiliyorsunuz. Tecrübeli ve de kaliteli bir kadroyla çıktığımız şampiyonluk yolunda futbolcularımızın form düzeyleri arttıkça takımın yavaş yavaş rayına oturduğunu görmek bizleri mutlu ediyor diyen başkan Bodur, Efeler 09 takımını yenerek çıkışlarını sürdürmek istediklerini” ifade etti.

ŞANLIURFA İLE BURADA OYNAYACAK OLMAMIZI ÖNEMSİYORUM

   Ziraat Türkiye kupası maçında ay sonunda Yeni Ordu stadında 1.Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan 52 Orduspor, rakibini yenip 3.turu geçmek istiyor.

    Bu konuda görüşlerini açıklayan 52 Orduspor kulüp başkanı Şükrü Bodur,” Ziraat Türkiye kupasının getiriden çok götürüsü var. Çoğu kulüpler Ziraat Türkiye kupası maçlarına yedek kadrolarla çıkıp, yollarına lig maçlarıyla devam etmek istiyor. 52 Orduspor FK olarak biz Ziraat Türkiye kupası maçlarını önemsiyoruz. Bu karşılaşmalar hafta ortasında oynandığı için uzaklık, yakınlık anlamında bazı kulüpler açısından şans olurken, bazı kulüpler açısından şanssızlık olabiliyor. 52 Orduspor kulübü olarak biz Şanlıurfa maçını kendi sahamızda oynayacağımız için bir sonraki lig maçı için iyi bir hazırlık maçı olduğu gibi, lig maçlarında fazla şans bulamayan futbolcular açısından şans olduğunu düşünüyorum diyen başkan Bodur, Ziraat Türkiye kupasında bir üst tura çıkmak istediklerini” söyledi. 

Ordu Olay / Mustafa Kemal Poyraz

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.