Cengizhan Şahin Turnasuyuspor’da – Ordu Olay Gazetesi « Ordu Haber TV

18 Ekim 2024 - 20:26

Cengizhan Şahin Turnasuyuspor’da – Ordu Olay Gazetesi

Cengizhan Şahin Turnasuyuspor’da – Ordu Olay Gazetesi
Son Güncelleme :

18 Ekim 2024 - 15:22

Büyütmek için resme tıklayın

Ordu Süper Amatör Lig’inde oynayacak olan Gülyalı Turnasuyuspor, 2024-2025 sezonu öncesinde transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kulüp, son olarak 30 yaşındaki deneyimli stoper Cengizhan Şahin Eskipazarspor’dan transfer etmeyi başardı.

Cengizhan Şahin Turnasuyuspor’da

Kariyerine Akyazı Gençlikspor’da başlayan ve daha sonra Eskipazarspor ile Aybastıspor formaları giyen Cengizhan Şahin, amatör liglerdeki başarılı performansıyla dikkat çekti. 30 yaşındaki oyuncu, hem fiziksel gücü hem de oyun zekasıyla yeni takımında önemli bir rol üstlenmesi beklenen isimlerden biri olacak.

Ailemize Hoşgeldin Cengizhan

Kulüpten yapılan açıklamada, “Takımımız dış transferde 2024-2025 sezonu için defans oyuncusu Cengizhan Şahin ile anlaşmaya varmıştır. Takımımıza ve sporcumuza hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.

Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.