ÖLME EŞŞEĞEM ÖLMEEEE – Ordu Olay Gazetesi « Ordu Haber TV

18 Ekim 2024 - 21:16

ÖLME EŞŞEĞEM ÖLMEEEE – Ordu Olay Gazetesi

ÖLME EŞŞEĞEM ÖLMEEEE – Ordu Olay Gazetesi
Son Güncelleme :

18 Ekim 2024 - 14:21

   Orduspor, ne talihsiz bir kulüpmüş. Geçmiş tarihlerde birilerinin intizarını mı aldı? Takımın ölüsünü bile rahat bırakmıyorlar. Efsane Orduspor’u yeşil sahalara sürüyoruz, 188 sicil numaralı Orduspor’u ayağa kaldırıyoruz vs.vs.

    Ama gelin görün ki hepsi yalan çıktı. Borç batağına saplanmış bir takımın kemiklerini yalayanları da gördük. Bırakın borç batağına saplanmış bir takımı mezarında rahat uyusun dedik, onu da dinlemediler. Orduspor’un bu duruma düşmesinde başrol oynayanları Ordulular birer birer biliyor. Öncelikle Orduspor’un güzel yerlere gelmesini istemeyenler oldu. Orduspor’u basamak yaparak bir yerlere gelmek isteyenler bu işin mimarı oldu. Sonuçta öyle veya böyle 8 Mart 1967 yılında 188 sicil numarayla kurulan Orduspor, hafta sonu başlayacak olan Ordu süper amatör ligde mücadele edemeyecek. Dikkatli okuyun mücadele edemeyecek diyorum. Çünkü sahaya çıkacak futbolcusu yok. Hadi futbolcuyu buldun giyecek formaları, topları yok.

   İyi de iki hafta önce başkanlık koltuğuna oturan zatı muhterem, sen bu işlerin böyle olacağını bilmiyor muydun? Bu konu ile ilgili olarak kendisiyle görüştüğümde dert üstüne dert dinledik. Başkanın her kelimesi manşet niteliğindeydi.

-Ben takımı sahaya çıkaracağım diye başkan olmadım

-Belki bunu tarih yazacak kulüpler birleşecek

-Takımı sahaya çıkarmaya kalktım Ordulu futbolcular 60.000+maç başı gibi rakamlar istediler.

-Hepsinden önemlisi Orduspor’un forması yok, oynamaya topu yok

-Kupalar ve formalar gelecek diye bekliyorum

-Görevi bıraktığımda Orduspor’u 1 lira borca sokmayacağımın taahhüdünü veriyorum.

-Kapıda kalmadık, bizlere kucak açan ve kulüp binasının alt katını veren Orduspor 1967 yönetimine teşekkür ederim.

-Kimseye mavi boncuk dağıtacağım demedim

-Orduspor’u kimseye peşkeş çektirmedim, çektirmeyeceğim

   Hepsinden önemlisi sayın başkan göreve Orduspor’un borçlarının ne kadar olduğunu öğrenmek için geldiğini söylüyor.

    Ne acıdır ki, şu anki başkan bir önceki yönetimde görev alıyordu. Yanlışlar yapılırken masaya neden yumruğunu vurmadı diyenleri duyar gibiyim. Hadi hepsini bir kenara koyduk, Orduspor’un gerçek borcunu öğrendin, bu borçları ödeyebilecek misiniz? Ordu ili her ne kadar büyükşehir statüsünde olsa da Ordu şehri sıradan bir şehir. Haliyle çoğu insanımız bir birini yakinen tanıyor. Sayın başkan Orduspor’un hesabını kitabını incelettin, genel kurulda benim de inanmadığım ve ibra etmediğim 51 milyon borcu olduğu ortaya çıktı, bu borcu ödeyebilecek misiniz? Bunları dinlerken Nalan’ın şarkısı aklıma geldi Yalannnnnn yalannnnn. Başkan, senin uyduruklarına bizim buralarda Ölme Eşşeğem ölme derler.

    Orduspor başkanlığı, yönetimi hepsi kartvizitten öte değil. Öyle veya böyle 2.Amatör ligden süper amatör lige çıkan bir takımı geldiği yere göndermek bu kulübe ihanettir, hainliktir. Tırnak kadar onurunuz, gururunuz varsa bu takımdan elinizi ayağınızı çekin gidin. Sizin amacınızın Orduspor’u düştüğü durumdan kurtarmak değil, kulübün anahtarını birilerine teslim etmek olduğunu gördük. Kaldı ki Efsane Orduspor’un bataklığa saplandığı dönemdeki yönetimle bugünkü yönetim üç aşağı beş yukarı aynı. Hangi para, hangi bilgi, hangi donanımla bu takımı düştüğü yerden kurtaracaksınız. Varın geldiğiniz yere geri dönün, bu işler sizleri aşar. Sizde zırnık kadar Orduspor sevgisi olmuş olmuş olsaydı, bu kulüp üzerinden milyonları götürenlere seyirci kalmazdınız.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.