Altınordu Belediyesi’nden 6 Km Yeni İmar Yolu – GÜNDEM « Ordu Haber TV

22 Ekim 2024 - 06:04

Altınordu Belediyesi’nden 6 Km Yeni İmar Yolu – GÜNDEM

Altınordu Belediyesi’nden 6 Km Yeni İmar Yolu – GÜNDEM
Son Güncelleme :

21 Ekim 2024 - 20:28

Altınordu Belediyesi, kentteki ulaşım ağını genişletmek ve gelişmekte olan bölgelere erişimi kolaylaştırmak amacıyla yeni imar yolları açmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin göreve gelmesinden bu yana, Fen İşleri Müdürlüğü’nün koordinasyonunda hem kırsal hem de kentsel mahallelerde önemli yol projeleri hayata geçiriliyor.Son 6 ayda toplam 6 kilometre yeni imar yolu hizmete açıldı. Bu yollar, yapılaşma için önemli olduğu kadar şehrin trafik ağının gelişimine de katkı sağlıyor. Belediye, yeni yerleşim alanlarına daha rahat ulaşım imkânı sunarken, kentin altyapısına yönelik yatırımlar da hız kazanıyor.Yeni Yollar Şehrin Gelişen Bölgelerinde YoğunlaşıyorFen İşleri Müdürü Tuncay Hüsem, açılan yolların tamamının imar planına uygun güzergâhlarda yapıldığını belirtti. Hüsem, özellikle Cumhuriyet Mahallesi’nde inşası devam eden Ordu Şehir Hastanesi ile birlikte bölgedeki yatırımların arttığını ve bu doğrultuda gelecekteki trafik yoğunluğunu göz önünde bulundurarak alternatif yollar açtıklarını vurguladı. Ayrıca Şahincili, Karşıyaka ve Terzili mahallelerinde de şehrin gelişimine bağlı olarak yeni yolların programa dâhil edildiğini ekledi.Mahallelerde Açılan Yol UzunluklarıSon dönemde açılan yolların mahallelere göre dağılımı şöyle:Şahincili Mahallesi: 1.900 metre
Cumhuriyet Mahallesi: 1.805 metre
Karşıyaka Mahallesi: 1.180 metre
Terzili Mahallesi: 885 metre
Kumbaşı Mahallesi: 285 metre
Toplamda 6 kilometrelik yeni imar yolunun hizmete girmesiyle birlikte, Altınordu’nun hızla gelişen bölgelerine önemli bir altyapı yatırımı yapılmış oldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.