Ünye’de Tescilsiz Motosikletlere Baskın « Ordu Haber TV

19 Ekim 2024 - 17:26

Ünye’de Tescilsiz Motosikletlere Baskın

Ünye’de Tescilsiz Motosikletlere Baskın
Son Güncelleme :

19 Ekim 2024 - 12:01

Ordu’nun Ünye ilçesinde, tescilsiz ve yakalaması olan motosikletler bir depoya yapılan baskında ele geçirildi.

Olayın Gelişimi
Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, gelen bir ihbarı değerlendirerek Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki bir depoya baskın düzenledi. Ekipler, depoda bulunan çok sayıda motosikleti tek tek inceledi.

Ele Geçirilen Motosikletler
Yapılan kontroller sonucunda, depo içerisinde bulunan motosikletlerden ikisinin tescilsiz olduğu ve yakalamalarının bulunduğu belirlendi. Gerekli araştırmalar tamamlandıktan sonra bu motosikletler, bölgeye çağrılan çekici yardımıyla otoparka götürüldü.

Denetimlerin Devamı
Ordu Valisi Muammer Erol’un talimatıyla, Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından motosikletlere yönelik denetimlerin sıkı bir şekilde devam ettiği bildirildi. Kurallara uymayan sürücülere ise cezai işlemler uygulanacağı kaydedildi. Bu tür denetimlerin, trafik güvenliğini artırmak amacıyla sürdürüleceği vurgulandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.