Ordu Kabadüz’de Mevsimin İlk Karı Yağdı « Ordu Haber TV

19 Ekim 2024 - 17:17

Ordu Kabadüz’de Mevsimin İlk Karı Yağdı

Ordu Kabadüz’de Mevsimin İlk Karı Yağdı
Son Güncelleme :

19 Ekim 2024 - 12:00

Ordu’nun Kabadüz ilçesindeki Çambaşı Yaylası, ekim ayı ortasında mevsimin ilk karıyla beyaza büründü.

Kar Yağışının Etkileri
Ordu merkezde bir süredir etkili olan sağanak yağış, yüksek kesimlerde kar yağışına dönüştü. Çambaşı Yaylası’nda dün gece saatlerinde başlayan kar, gün boyunca aralıklarla devam etti. Bu durum, yaylanın yeşil bitki örtüsünü büyük oranda beyaz bir örtüyle kapladı ve kartpostallık manzaralar oluşturdu. Bölgedeki insanlar, kar yağışının keyfini çıkararak bu anları fotoğrafladı.

Hava Durumu
Kar yağışının ardından Ordu’nun sahil kesimlerinde hava sıcaklıkları hissedilir derecede düştü. İl merkezinde kar yağışının ardından güneş açarken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre Çambaşı Yaylası’nda 23 Ekim Çarşamba gününe kadar sıcaklıkların -1 ile 2 derece arasında olması bekleniyor.

Bu mevsim geçişi, bölge sakinleri ve ziyaretçiler için keyifli bir deneyim sunarken, aynı zamanda kışın habercisi olarak dikkat çekiyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.