Ordu’da Yangın: Tek Katlı Ev Kullanılamaz Hale Geldi « Ordu Haber TV

19 Ekim 2024 - 17:37

Ordu’da Yangın: Tek Katlı Ev Kullanılamaz Hale Geldi

Ordu’da Yangın: Tek Katlı Ev Kullanılamaz Hale Geldi
Son Güncelleme :

19 Ekim 2024 - 11:57

Ordu’nun Altınordu ilçesi Ortaköy Mahallesi’nde bir evde çıkan yangın sonucu tek katlı yapı ve içerisindeki eşyalar tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.

Yangının Sebebi
Süleyman Demirhan’a ait olduğu belirtilen tek katlı ahşap ve beton karşımı evde, odun sobasından kaynaklandığı tahmin edilen bir yangın çıktı. Dumanların yükseldiğini gören çevre sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İtfaiye Müdahalesi
İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını hızlı bir şekilde söndürerek kontrol altına aldı. Ancak yangın nedeniyle evin yapısı ve içerisindeki eşyalar tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

İnceleme Başlatıldı
Olayla ilgili başlatılan inceleme süreci devam ediyor. Yangının çıkış sebebinin netleşmesi için gerekli çalışmalar yapılacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.