Gençler CHP’nin Umut Kaynağı – Ordu Olay Gazetesi « Ordu Haber TV

22 Ekim 2024 - 17:56

Gençler CHP’nin Umut Kaynağı – Ordu Olay Gazetesi

Gençler CHP’nin Umut Kaynağı – Ordu Olay Gazetesi
Son Güncelleme :

22 Ekim 2024 - 10:33

Gürsoy, gençliğin siyasetteki önemi ve rolünün giderek arttığına dikkat çekerek, Kır’ın liderliğinde gençlik kollarının partiyi daha da güçlendireceğine olan inancını dile getirdi.

“Gençlerin enerjisi ve yenilikçi fikirleri, CHP’nin geleceği için büyük bir umut kaynağıdır” diyen Gürsoy, gençlerle birlikte çalışmanın, partinin büyümesine ve toplumda daha etkili olmasına katkıda bulunacağının altını çizdi.

GENÇLERİN DESTEĞİYLE DAHA GÜÇLÜ BİR GELECEK İNŞA EDECEĞİZ

Baran Said Kır ve yönetiminin, CHP’nin hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol oynayacağına inandığını ifade eden Gürsoy, gençlerin partinin geleceğini şekillendirdiğini belirtti.

Kır’ın liderliğinde, gençlik kollarının gerçekleştireceği projelerle partinin toplumda daha fazla etki yaratacağına olan inancını yineledi. Bu yeni dönemde gençlerin katkılarıyla daha güçlü bir gelecek inşa etme yolunda ilerleyeceklerine olan inançlarını vurgulayarak, tüm gençlere çalışmalarında başarılar diledi.

Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.