Ordu’da Okul Çevrelerinde Uyuşturucu İddiası Asılsız Çıktı – Ordu Olay Gazetesi « Ordu Haber TV

23 Ekim 2024 - 06:28

Ordu’da Okul Çevrelerinde Uyuşturucu İddiası Asılsız Çıktı – Ordu Olay Gazetesi

Ordu’da Okul Çevrelerinde Uyuşturucu İddiası Asılsız Çıktı – Ordu Olay Gazetesi
Son Güncelleme :

22 Ekim 2024 - 22:32

Şarkiye Mahallesi Muhtarı Emre Yayla, mahalledeki okullar ve çevresinde oyuncak şeklinde uyuşturucu satıldığına dair iddiaların ortaya atılması üzerine Ordu Emniyet Müdürlüğü ve Narkotik Şube ekipleriyle görüştü. Yayla, yapılan araştırmalar sonucunda bu iddiaların asılsız olduğunu açıkladı. Muhtar Yayla, bu tür asılsız ihbarlara itibar edilmemesi gerektiğini belirterek, toplumun yanlış bilgilendirilmemesi için dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Ordu'da Okul Çevrelerinde Uyuşturucu İddiası Asılsız Çıktı

Yayla yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

İDDİALAR ASILSIZ

“Bu akşam çok sayıda okul ve çevresinde oyuncak şeklinde uyuşturucu satıldığını ve dağıtıldığına dair telefon ve mesaj almamdan dolayı, konunun bizzat yakın takipçisi olarak Ordu emniyetimiz ve narkotik amir ve polislerimiz ile birebir görüşmem sonucunda böyle bir maddenin okul ve benzeri yerlerde kesinlikle bulunmadığını, satılmadığını tespit ettik. Bu ihbarların asılsız olduğunu ve bu şekilde paylaşım yapan kişi ve kişilere itibar edilmemesi gerektiğini kamuoyuna duyuruyorum.

UYUŞTURUCU MADDE SATAN KİŞİLERE GÖZ AÇTIRILMIYOR

Ordu Emniyet Müdürlüğü ve Narkotik ekipleri tarafından piyasanın nabzı ciddi derecede ölçülüp gerekli önlem ve operasyonlar yapılmıştır. Ayrıca, son zamanlarda ciddi derecede uyuşturucu madde ele geçirilmiş olup, hiçbir uyuşturucu madde satan ve kullanan kişilere göz açtırılmamaktadır. Siz değerli vatandaşlarımıza, bu şekilde paylaşımlarda bulunmamanızı ve bu paylaşımları gördüğünüzde itibar etmemenizi, aklınızda herhangi bir şüphe bulunduğu takdirde 155 veya (112) polis hattını arayarak bilgi sahibi olabileceğinizi unutmamanızı hatırlatmak istiyorum.”

Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.