Ordu Giresun’dan Duesseldorf ve Stuttgart Uçuşları Başlıyor – GÜNDEM « Ordu Haber TV

26 Ekim 2024 - 22:39

Ordu Giresun’dan Duesseldorf ve Stuttgart Uçuşları Başlıyor – GÜNDEM

Ordu Giresun’dan Duesseldorf ve Stuttgart Uçuşları Başlıyor – GÜNDEM
Son Güncelleme :

26 Ekim 2024 - 13:52

Almanya’da yaşayan gurbetçilere iyi haber. Ordu Giresun Havalimanı’ndan Düsseldorf’la birlikte Stuttgart’a da  direkt uçuşlar başlıyor.  
SunExpress Hava Yolları yaz döneminde Ordu Giresun Havalimanı’ndan Almanya’nın Stuttgart’a kentine direkt uçacak. Uçuşlar haftanın çarşamba günleri gerçekleşecek.  4 Haziran’da başlayacak uçuşlar Ekim ayı sonuna kadar devam edecek.
Düsseldorf uçuşları haftada 3 gün 
Ordu Giresun Havalimanı’ndan Almanya’nın Düsseldorf kentine yaz döneminde haftada 3 gün uçuş düzenlenecek. SunExpress 6 Kasım tarihinden itibaren haftada 1, Haziran’dan itibaren haftada 2 uçuş gerçekleştirecek.
Pegasus’ta Nisan ayının ilk haftasından Ekim ayının son haftasına kadar Ordu Giresun Havalimanı’ndan Düsseldorf’a haftada bir gün direkt uçuş düzenleyecek.
Düsseldorf ve Stuttgart uçak biletlerinin satışa sunulduğu bildirildi.
 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.