Ordulu İş İnsanı Mahmut Akyol’a Kazakistan’dan Ödül – GÜNDEM « Ordu Haber TV

28 Ekim 2024 - 14:32

Ordulu İş İnsanı Mahmut Akyol’a Kazakistan’dan Ödül – GÜNDEM

Ordulu İş İnsanı Mahmut Akyol’a Kazakistan’dan Ödül – GÜNDEM
Son Güncelleme :

28 Ekim 2024 - 7:07

Ordulu iş insanı ve Kazakistan’ın Türkiye’deki Fahri Konsolosu Mahmut Akyol, Kazakistan hükümeti tarafından ödüle layık görüldü. Kazakistan ve Türkiye arasındaki ilişkileri güçlendirmek adına yaptığı çalışmalarla öne çıkan Akyol, özellikle Türkiye’nin Samsun, Sivas ve Trabzon bölgelerinde yaşayan Kazakistanlı öğrencilere destek sağlaması ve Kazakistan’da yatırım yapmak isteyen Türklere rehberlik etmesiyle tanınıyor.Akyol, ödülünü 28 Ekim’de Ankara Marriott Hotel’de düzenlenen özel bir törenle teslim aldı. Törende yaptığı konuşmada, bu ödülü Ordu’nun iyiliksever halkı adına aldığını ifade eden Akyol, Kazakistan ile Türkiye arasındaki bağları güçlendirmek için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.
 Akyol’un bu katkısı, iki ülke arasındaki kültürel ve ekonomik ilişkilerin derinleşmesine katkı sağlayan bir simge olarak değerlendiriliyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.