AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’dan Muhalefet Belediyelerine Tepki « Ordu Haber TV

16 Eylül 2024 - 21:55

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’dan Muhalefet Belediyelerine Tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’dan Muhalefet Belediyelerine Tepki
Son Güncelleme :

29 Ağustos 2024 - 13:27

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, muhalefet partilerine mensup belediyelerin iktidardan destek alamadıkları yönündeki açıklamalarına tepki gösterdi. Yılmaz, “Muhalefet belediyeleri yaygara çıkarıyor. Biz bunları yapacaktık ama iktidar bizlere destek vermedi diyorlar. AK Parti Belediyelerine sağlanan destek, diğer muhalefet belediyelerine de sağlanıyor,” dedi.

Yılmaz, yerel seçimlerde beklenen sonuçların alınamamasının ardından parti olarak geniş çaplı bir analiz çalışması yürütüldüğünü belirtti. Sosyolojik araştırmalar ve sivil toplum kuruluşlarıyla yürütülen bu çalışmaların, seçim sonuçlarının sebeplerini ortaya koymayı hedeflediğini ifade etti.

Yerel seçimlerin ardından AK Parti olarak kapsamlı bir gelecek planlaması yaptıklarını belirten Yılmaz, kazandıkları belediyelerde başkanlar ve meclis üyelerinin seçim vaatlerini yerine getirmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını vurguladı. Muhalefet belediyelerinin destek eksikliği iddialarının, algı yönetimine dayandığını ve bu iddiaların gerçekleri yansıtmadığını sözlerine ekledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.