Ordu’nun Ünye İlçesinde Silahlı Kavga: 1 Yaralı « Ordu Haber TV

19 Eylül 2024 - 04:20

Ordu’nun Ünye İlçesinde Silahlı Kavga: 1 Yaralı

Ordu’nun Ünye İlçesinde Silahlı Kavga: 1 Yaralı
Son Güncelleme :

10 Eylül 2024 - 13:32

Ordu’nun Ünye ilçesinde Kaledere Mahallesi Sağlık Sokak’ta meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi yaralandı. Olay, daha önceden kavgalı olduğu öğrenilen Z.D. (23) ile isimleri henüz belirlenemeyen 2 kişi arasında çıktı.

Olayın Detayları

Z.D. ve iki kişi arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. Tartışmanın sonucunda, şahıslardan biri silahını çıkararak 3 el peş peşe ateş etti. Bu sırada Z.D. ayak kısmından yaralandı.

Müdahale ve Tedavi

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Z.D., Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Polis Operasyonu

Olayın ardından kaçan iki şahıs, emniyet ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Kavganın nedenine dair detayların araştırıldığı ve olayla ilgili gelişmelerin yakından takip edileceği bildirildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.