Ordu’da Hastanelerde Çorba İkramı Başladı « Ordu Haber TV

16 Eylül 2024 - 21:56

Ordu’da Hastanelerde Çorba İkramı Başladı

Ordu’da Hastanelerde Çorba İkramı Başladı
Son Güncelleme :

27 Ağustos 2024 - 9:28

Ordu’da sabahın erken saatlerinden itibaren hastanelerde çorba ikramı yapılıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan bu uygulama, vatandaşlara güne sıcak bir çorba ile başlamalarını sağlıyor.

‘Afiyet şifa olsun’ sloganıyla gerçekleştirilen çalışmada, Ordu Devlet Hastanesi, Ordu Eğitim Araştırma Hastanesi, Fatsa Devlet Hastanesi ve Ünye Devlet Hastanesinde yerleştirilen büfeler aracılığıyla vatandaşlara çorba ikram ediliyor. Muayene için gelen ya da hasta ziyaretine bulunan vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nin standına uğrayarak sıcak çorba alabiliyor. Bu uygulamadan memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletiyor.

Çorba ikramı hafta içi her gün sabah 08.00-10.00 saatleri arasında yapılıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Seyfettin Bilkay, daha önce üniversite, kütüphane, gençlik merkezleri ve halk pazarlarında bu tür uygulamaları gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, şimdi de hastanelerde başlattıkları çorba ikramını duyurdu. Bilkay, “Ordu Devlet Hastanesi, Araştırma Hastanesi, Ünye ve Fatsa Devlet Hastanelerinde her sabah vatandaşlarımıza sıcak bir çorba ikram ediyoruz. Güzel tepkiler alıyoruz. Şu anda 1000 adet çorba ile başladık, bu sayı giderek artabilir” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.