Ordu’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Tutuklama « Ordu Haber TV

27 Temmuz 2024 - 10:17

Ordu’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Tutuklama

Ordu’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Tutuklama
Son Güncelleme :

28 Mayıs 2024 - 12:05

Ordu’da polis ekipleri tarafından yürütülen uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Altınordu ilçesinde yapılan operasyonda, şüphe üzerine durdurulan 2 kişinin üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada satışa hazır 13 parça halinde toplam 75 gram skunk, 3 parça halinde 5 gram metamfetamin ve bir adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi. Ayrıca, suçtan elde edildiği değerlendirilen 31 bin 390 TL’ye de el konuldu.

Yapılan incelemeler sonucunda, şüpheli şahıslar ile irtibatlı olduğu belirlenen bir kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si uyuşturucu madde ticareti ve kullanımı suçlarından tutuklanırken, diğer şahıs ise uyuşturucu madde kullanmak suçundan adli işlem yapılarak serbest bırakıldı.

Yetkililer, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.