Başkan Ulaş Tepe’den 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı – GÜNDEM « Ordu Haber TV

19 Ekim 2024 - 15:43

Başkan Ulaş Tepe’den 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı – GÜNDEM

Başkan Ulaş Tepe’den 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı – GÜNDEM
Son Güncelleme :

19 Ekim 2024 - 8:02

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, mahalle muhtarlarının yerel demokrasinin en önemli aktörlerinden biri olduğunu vurguladı. Tepe, 92 mahalle muhtarıyla istişare halinde çalıştıklarını belirterek, muhtarların mahallelerdeki ihtiyaçları tespit etmek ve sorunları çözmek konusunda büyük bir özveriyle görev yaptıklarını söyledi.Başkan Tepe mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Muhtarlarımız, mahallelerimizin nabzını tutan, vatandaşlarımızın sorunlarına duyarlılık gösteren önemli birer temsilcidir. Yerel demokrasinin en önemli aktörleri olan muhtarlarımız, halkımızla yönetim arasındaki köprüyü kurmaktadır. Her gün, mahallelerindeki ihtiyaçları tespit ediyor, çözümler üretiyor ve toplumsal sorunlara duyarlılıkla yaklaşarak büyük bir özveriyle görev yapıyorlar.”
Muhtarlık görevinin sadece bir unvan değil, aynı zamanda büyük bir sorumluluk olduğunu belirten Tepe, muhtarların çabalarının belediye ile vatandaşlar arasında güçlü bir bağ kurulmasına ve sorunların daha hızlı çözülmesine katkı sağladığını ifade etti. Mesajını, “Hep birlikte, daha güçlü bir toplum inşa etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Muhtarlar Günü’müz kutlu olsun,” sözleriyle tamamladı.Altınordu Belediye Başkanı’nın bu anlamlı mesajı, muhtarların önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.