Ordu Barosu’nun Yeni Başkanı Seçiliyor, 4 Aday Yarışıyor – GÜNDEM « Ordu Haber TV

19 Ekim 2024 - 15:41

Ordu Barosu’nun Yeni Başkanı Seçiliyor, 4 Aday Yarışıyor – GÜNDEM

Ordu Barosu’nun Yeni Başkanı Seçiliyor, 4 Aday Yarışıyor – GÜNDEM
Son Güncelleme :

19 Ekim 2024 - 9:03

Ordu Barosu’nun 30. Olağan Genel Kurulu bugün başladı. İlk gün genel kurul ikinci gün seçim yapılacak. Ordu Baro Başkanı Sibel Torun, başkanlık için tekrar aday olmadığını açıkladı. Sibel Torun, Türkiye Barola Birliği Delegesi için aday oldu.
Ordu Barosu için 4 aday var. Adaylardan 3’ü kadın. Ordu Barosu Başkanlığı için Birsen Uçar, Arzu Atabay Akçevre ,Gülay Çörtük Uçar ve Uğurtan Kılıç aday oldu.Ordu Barosu Yönetimi için adaylık başvurusu yapan isimler de şöyle;
Fatih Karataş, Cihan Kamber, Hüseyin Sercan Poyraz, Gamze Aydın,Banu Öztürk,Şuri Bayav,Türker Akyolİbrahim Serdar Bayramoğlu,Derya Kalyoncu ,Erdi Dikmen,Furkan Usta,Fatma Duygu Poyraz,Abdülhamit Karaca,Cihan Kadıhüseyinoğlu.
Ordu Atatürk Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleşen genel kurulda Divan Başkanlığını Ordu Barosu’nun bir önceki dönem başkanı Murat Poyraz yapıyor.(Ordu Gazete)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.