Avrupa Yakası’nın Kubilay’ı Ordulu Vural Çelik’in Ailesinden Gülse Birsel’e Sert Yanıt – Ordu Olay Gazetesi « Ordu Haber TV

22 Ekim 2024 - 12:26

Avrupa Yakası’nın Kubilay’ı Ordulu Vural Çelik’in Ailesinden Gülse Birsel’e Sert Yanıt – Ordu Olay Gazetesi

Avrupa Yakası’nın Kubilay’ı Ordulu Vural Çelik’in Ailesinden Gülse Birsel’e Sert Yanıt – Ordu Olay Gazetesi
Son Güncelleme :

22 Ekim 2024 - 5:24

BİRSEL’İN PAYLAŞIMI TEPKİ ÇEKTİ, HEMEN SİLDİ

Gülse Birsel, Vural Çelik ile uzun yıllardır iletişimde olmadığını belirttiği bir mesaj paylaştı. “Keşke son sezonda da birlikte oynasaydık. Ancak bir TV programında bana yönelik yakışıksız sözler sarf etmeseydi” ifadelerini kullanan Birsel, paylaşımını kısa sürede gelen tepkiler üzerine sildi. Sosyal medyada hızla yayılan bu mesaj, Vural Çelik’in ailesi ve hayranları arasında da yankı buldu.

BİRSEL’DEN YENİ AÇIKLAMA

Olayların büyümesi üzerine Birsel, Birsen Altuntaş’a açıklamalarda bulundu. Birsel, “Günlerdir benim yüzümden öldüğü gibi bir algı oluşturuluyor. İşlerini engellediğim ya da ona sahip çıkmadığım söyleniyor. Neden küs olduğumuzu anlatma gereği hissettim” diyerek, sosyal medyanın bu durumu çarpıttığını savundu.

ÇELİK AİLESİNDEN YANIT: “ABİMİN İZLERİ UNUTULMAYACAK”

Vural Çelik’in kız kardeşi Kadriye Çelik ise sosyal medyadaki tartışmalar üzerine bir açıklama yaparak ağabeyinin anılarını yaşatacaklarını vurguladı. Kadriye Çelik, “Ağabeyim birçok insanın kalbine dokundu, onun bıraktığı izler asla silinmeyecek” ifadelerini kullandı.

Açıklamanın devamında, “Çelik ailesi olarak Gülse Birsel’in haddini aşan açıklamalarını üzüntüyle takip ettik. Abimiz hakkında yapılan bu tür yorumların savunma hakkımız olmadan dile getirilmesi bizleri derinden yaraladı” diyerek, kamuoyunun bu durumu takdirine bıraktıklarını belirtti.

“HELALLİK İSTEMESİNİ BEKLİYORUZ”

Çelik ailesi, Gülse Birsel’e, Vural Çelik’in mezarını ziyaret edip helallik istemesi tavsiyesinde bulundu. Kadriye Çelik, “Abim onurlu bir insandı, umarız affeder. Acımız paylaşıldıkça azalacak” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.