Ordu'nun Takımlarında Şimdilik İşler Tıkırında Gidiyor! « Ordu Haber TV

22 Ekim 2024 - 23:47

Ordu'nun Takımlarında Şimdilik İşler Tıkırında Gidiyor!

Ordu'nun Takımlarında Şimdilik İşler Tıkırında Gidiyor!
Son Güncelleme :

22 Ekim 2024 - 15:47


    Nesine 3.Ligde Ordu ilini temsil eden üç takımdan ikisi kazanırken bir tanesi berabere kaldı. 2.Grupta mücadele eden Fatsa Belediyespor sahasında Mazıdağ Fosfat Spor ile golsüz berabere kalarak zirve adına önemli bir fırsatı kaçırmış oldu. 3.Grupta zirve mücadelesi veren 52 Orduspor ise zorlu Efeler 09 karşısında kaptan Emre Gemici’nin 89.dakikada attığı golle zorlu deplasmandan üç puanla ayrılırken 4.Grupta mücadele eden Orduspor 1967 sahasında konuk ettiği grubun zayıf takımlarından Tepecik engelini 2-0’lık skorla aşarak zirve yarışına kaldığı yerden devam etti.
    Sezona güç bela girmesine rağmen geride kalan 7 haftada 11 puan toplamayı başaran Fatsa Belediyespor, grubun orta sıralarında yer alan Mardin temsilcisi Mazıdağı Fosfat Spor’u konuk etti. 90 dakika sonrasında her iki takım da birer puanları hanelerine koyarak sahadan ayrıldı. Pozisyon anlamında kıt bir karşılaşmanın 56.dakikasında Fatsa Belediyespor’un buz gibi bir penaltısı güme gitti. 84.dakikada ise Muhammed Öztürk’ün kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta gitti. Koskoca 90 dakikalık süreçte her iki takım açısından orta sahada kıran kırana geçen karşılaşmada ne yazık ki her iki takım ceza sahası içerisinde aynı mücadeleyi görmedik.
    Üçüncü grupta yer alan 52 Orduspor ise zirve yarışı adına Efeler deplasmanından altın değerinde üç puanla döndü. Yaklaşık  70 dakika sahada bir kişi eksik oynayan mor beyazlıları bir önceki haftada olduğu gibi kaptanı ve kralı Emre Gemici uçurdu. Mor beyazlılar almış oldukları bu galibiyetle zirve yarışında bende varım dedi. 52 Orduspor zorlu iki karşılaşmayı kazanmakla kalmadı, şampiyonluk adına muhteşem bir hava yakalamış oldular. Cumartesi günü burada 1922 Konya ve ardından Urfa deplasmanında Viranşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Hedefim şampiyonluk diyorsan grubun son iki sırasında yer alan takımları yenmek zorundasın.
    Dördüncü grupta yer alan Orduspor 1967 ise, Erciyes yenilgilerinin şokunu tam olarak üzerinden atamamış. İlk yarım saatte rakiplerine sahayı dar eden bir takımı göremedim. İlk yarım saatte maçı kazanmak adına fırsatlar yakalamadılar mı, yakaladılar. Rakip Tepecik ise kazanmaktan ziyade kaybetmemek için gelmişlerdi. Yılların emektarları 40’a merdiven dayamış Erçağ Evirgen ve ona yakın Samsunspor ve Çaykur Rizespor formalarıyla tanıdığımız Sezer Özmen’i uzun bir zamanın ardından yeşil sahalarda görmek hakikaten güzeldi. Orduspor 1967 takımı 65 ve 90.dakikalarda attıkları iki golle zirve yarışına kaldıkları yerden devam ettiler. Mor beyazlılar Cumartesi günü Ağrı 1970 takımına konuk olacak. Ağrı 1970 grubun zayıf takımlarından bir tanesi, mor beyazlıların bu karşılaşmayı mutlak süratle kazanması şart. İşin zorluğu 3 Kasım tarihinden itibaren başlıyor. Kahramanmaraş İstiklal, Kırıkkale Gücü, Zonguldak ve Sebat Gençlik maçları var ki, mor beyazlıların zirve yarışını yakından ilgilendirecek 4 karşılaşma peş peşe oynanacak.
     Bal liginde ilimizi temsil eden Ordu Galataspor sahasında 3-1, Ünye 1957 Spor ise sezonun ilk mağlubiyetini alarak haftayı puansız kapattılar.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.