Şehit ve Yaralılar Var – Ordu Olay Gazetesi « Ordu Haber TV

23 Ekim 2024 - 21:30

Şehit ve Yaralılar Var – Ordu Olay Gazetesi

Şehit ve Yaralılar Var – Ordu Olay Gazetesi
Son Güncelleme :

23 Ekim 2024 - 14:11

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan Açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya “Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Saldırı sonrası maalesef şehit ve yaralılarımız bulunmaktadır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir. Resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız” dedi.

Dezenformasyon Uyarısı

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi ise sosyal medya ve çeşitli haber kaynaklarında çıkan asılsız iddialara karşı uyarıda bulundu. Vatandaşlardan yalnızca resmi kaynaklardan gelen açıklamaları dikkate almaları istendi.

TUSAŞ Önünde Terör Saldırısı Gerçekleşti: Şehit ve Yaralılar Var

TUSAŞ, Ankara’nın Neresinde Bulunuyor?

TUSAŞ, Ankara’nın şehir merkezinden uzak bir bölgede, Kahramankazan’da üretim merkezlerinin olduğu bir bölgede yer alıyor.

TUSAŞ Nedir? Faaliyetleri Neler?

1973 yılında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı çatısında kurulan TUSAŞ, TSK’nın F-16 uçaklarının kullanılması kararıyla 1984’te TUSAŞ Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TAİ), Türk-ABD ortak yatırım şirketi olarak 25 yıllığına kuruldu. 25 yıllık süreç tamamlanmadan, 2005 yılında TAI’nin yabancı hisseleri Türk hissedarlar tarafından satın alınarak şirket yeniden yapılandırıldı.

Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.