Erkan Sözeri Ordu’yu Unutamıyor – Ordu Olay Gazetesi « Ordu Haber TV

23 Ekim 2024 - 21:27

Erkan Sözeri Ordu’yu Unutamıyor – Ordu Olay Gazetesi

Erkan Sözeri Ordu’yu Unutamıyor – Ordu Olay Gazetesi
Son Güncelleme :

23 Ekim 2024 - 16:18

Büyütmek için resme tıklayın

 30 Ekim 2024 Çarşamba akşamı Ziraat Türkiye Kupası maçında 52 Orduspor’a konuk olacak olan Şanlıurfaspor’da teknik direktör Erkan Sözeri, Ordu Olay Gazetesine özel açıklamalarda bulundu. Erkan Sözeri yaptığı açıklamada “ Ordu’da geçirmiş olduğum güzel günleri unutamadım. Orduspor benim 1.ligdeki ilk göz ağrım. Ordu’da çok güzel günler geçirdim. Hedefe gittiğimiz süreçte başarılı işler yapmamıza karşın emeğimizin karşılığını alamadığımız anlar oldu. Ordu halkı ve Orduspor taraftarı benim için çok değerlidir. Yeri geldi birlikte sevindik, yeri geldi birlikte üzüldük. Onlara buradan sevgilerimi, saygılarımı gönderiyorum. Nasip olursa 30 Ekim Çarşamba akşamı onların misafiri olacağız diyen Sözeri, Ordu’daki günlerini çok özlediğini” söyledi.

Erkan Sözeri Ordu'yu Unutamıyor

3.LİG ORDU’YA YAKIŞMIYOR

   Orduspor kuruluşundan bu yana Türk futbolunun lokomotif takımlarından bir tanesi olmuştur. Orduspor Türk futbolunu Avrupa kupalarında temsil etmiş olan bir kulüptür. Ama gelinen süreçte Ordu’da üç tane Orduspor var. İki tanesi 3.ligde mücadele ederken, asıl Ordusporun amatör ligde olması bu kulüpte teknik direktör olarak görev yapmış olan birisi olarak beni çok üzdü. Umarım Orduspor eski günlerine çabuk döner diye umut ediyorum. 52 Orduspor ve Orduspor 1967 takımlarını yakından takip ediyorum. Şimdilik iki kulüpte çok iyi gidiyor. 30 Ekim 2024 Cumartesi akşamı Ziraat Türkiye Kupası maçında 52 Orduspor ile karşılaşacağız. Biz 1.lig onlar ise 3.lig takımı. Aramızda lig farkı olmasına rağmen sahaya kazanmak için çıkacaklarını bildiğim için zevkli ve çekişmeli bir karşılaşma olacağını düşünüyorum diyen Sözeri, turu kendilerinin geçeceğine inandığını” ifade etti. Çetin Gümüş

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.