Aybastı Peyniri Carreforusa’da Satışa Sunulacak – Ordu Olay Gazetesi « Ordu Haber TV

24 Ekim 2024 - 18:20

Aybastı Peyniri Carreforusa’da Satışa Sunulacak – Ordu Olay Gazetesi

Aybastı Peyniri Carreforusa’da Satışa Sunulacak – Ordu Olay Gazetesi
Son Güncelleme :

24 Ekim 2024 - 11:27

Büyütmek için resme tıklayın

Daha önce Migros’ta satışa sunulan Aybastı peyniri şimdide Türkiye’nin diğer bir zincir marketi olan CarrefourSA’da satışa sunulacak. Yapılan görüşmeler neticesinde daha önce tüm ülkede satışa sunulan ‘katkısız’ eski kaşar ve kolot peynirleri CarrefourSA zincir mağazalarında satışına başlanacak.

Aybastı Peyniri Carreforusa’da Satışa Sunulacak

Geçtiğimiz yıllarda başlanan ve 3 bin aileden alımı gerçekleştirilen sütlerden üretilen peynirlerin yurt genelinde satışına hız kazandıracak bir proje daha hayata geçiyor. Daha önce Migros aracılığı ile satışı yapılan Aybastı peyniri ORTAR A.Ş tarafından yapılan görüşmeler neticesinde CarrefourSA mağazalarında da satışına başlanacak. Yapılan bu çalışma ile hem üretim artacak hem de üretici daha fazla kazanacak.

Aybastı Peyniri Carreforusa’da Satışa Sunulacak

AYBASTI PEYNİRİ TÜM TÜRKİYE’DE BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Öte yandan daha önce Migros Zincir mağazaları aracılığı ile raflara giren ve büyük beğeni toplayan ‘katkısız’ eski kaşar ve kolot peynirleri yeni yapılan sözleşme ile hem daha fazla kişiye ulaşacak hem de fiyatı ve kalitesi ile üreticiyi memnun edecek.

Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.