Aybastı Peyniri Carrefoursa’da Satışa Sunuldu – GÜNDEM « Ordu Haber TV

24 Ekim 2024 - 16:35

Aybastı Peyniri Carrefoursa’da Satışa Sunuldu – GÜNDEM

Aybastı Peyniri Carrefoursa’da Satışa Sunuldu – GÜNDEM
Son Güncelleme :

24 Ekim 2024 - 11:17

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin iştirak şirketi ORTAR A.Ş. ve Gürata&Zzef iş birliği ile Türkiye genelinde büyük ilgi gören Aybastı peyniri, CarrefourSA mağazalarında satışa sunulmaya hazırlanıyor. Daha önce Migros marketlerinde raflarda yerini alan ve büyük beğeni toplayan Aybastı peyniri, CarrefourSA ile daha geniş bir kitleye ulaşacak.Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülük ettiği nitelikli tarım ve hayvancılık projeleri, Ordu’da tarımsal üretimin gelişmesine katkı sağlıyor. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde yürütülen “Beni Hafife Alma” projesi kapsamında geliştirilen projelerden biri olan Aybastı peyniri, üreticiyi desteklerken tüketicilere katkısız, doğal ürünler sunuyor.Üretim ve Kazanç Artacak
ORTAR A.Ş. tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde CarrefourSA ile yapılan anlaşma sayesinde, Aybastı peyniri artık Türkiye genelindeki CarrefourSA marketlerinin raflarında yer alacak. Bu gelişme, Ordu’daki üreticilerin daha fazla süt satışı yapmasını ve peynir üretiminin artmasını sağlayacak. Üreticiler bu proje ile hem daha fazla kazanç elde edecek hem de ürünlerini daha geniş bir pazara sunma imkânı bulacak.
Tüm Türkiye’de Büyük İlgi Görüyor
Migros mağazalarında satışa sunulmaya başlandığı ilk günden itibaren tüketicilerden tam not alan katkısız eski kaşar ve kolot peynirleri, CarrefourSA mağazalarında da yer alarak daha geniş bir kitleye ulaşacak. Kalitesi ve uygun fiyatıyla dikkat çeken Aybastı peyniri, hem tüketiciyi hem de üreticiyi memnun etmeye devam ediyor.
Bu yeni adım, Ordu’nun nitelikli tarım ve hayvancılık projelerinin başarılı bir şekilde ülke genelinde tanınmasına katkı sunuyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.