Ordulu Oyuncu Vural Çelik İçin Ailesi Lokma Dağıttı – GÜNDEM « Ordu Haber TV

24 Ekim 2024 - 22:17

Ordulu Oyuncu Vural Çelik İçin Ailesi Lokma Dağıttı – GÜNDEM

Ordulu Oyuncu Vural Çelik İçin Ailesi Lokma Dağıttı – GÜNDEM
Son Güncelleme :

24 Ekim 2024 - 14:23

Evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ordulu oyuncu Vural Çelik, sevenlerini yasa boğdu. Altınordu ilçesi Boztepe Mahallesi’nden olan Çelik, televizyon dizilerinin sevilen karakterlerinden biriydi. 1973 yılında Ankara’da dünyaya gelen Vural Çelik, kariyerine 1989 yılında Levent Kırca Tiyatrosu’nda başladı ve ardından Yasemin Yalçın’ın tiyatrosuna katıldı.Yılmaz Erdoğan yönetimindeki BKM’ye dahil olan Çelik, “Bir Demet Tiyatro” dizisinde rol aldı. “Avrupa Yakası” dizisindeki “Kubilay Peynircioğlu” karakteri ile geniş kitlelerce tanınan oyuncu, “Seksenler”, “G.O.R.A” ve “Organize İşler” gibi pek çok yapımda da yer aldı. Vural Çelik, geçtiğimiz hafta İstanbul’da toprağa verildi.Lokma Dağıtımı
Çelik’in ölümünün ardından, ailesi onun anısını yaşatmak için Ordu’da lokma dağıttı. Lokma dağıtımı, oyuncunun kız kardeşi Kadriye Çelik tarafından düzenlendi. Şarkiye Mahallesi Süleyman Felek Caddesi’nde bulunan Unpam Pastanesi önünde gerçekleşen etkinlikte, hayrına lokmalar dağıtıldı. Kadriye Çelik, lokma dağıtımına katılarak, kardeşinin anısını sevenleriyle birlikte paylaştı. Vural Çelik’in çok iyi birisi olduğunu belirten  Kadriye Çelik,” O’nu çok arayacağız. Acımız büyük” dedi.
 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.