Orduspor 1967 Ağrı Yolcusu – Ordu Olay Gazetesi « Ordu Haber TV

24 Ekim 2024 - 22:30

Orduspor 1967 Ağrı Yolcusu – Ordu Olay Gazetesi

Orduspor 1967 Ağrı Yolcusu – Ordu Olay Gazetesi
Son Güncelleme :

24 Ekim 2024 - 16:03

AĞRI MAÇINA ODAKLANDIK

   Grupta 16 puan ve averajla ikinci sırada yer aldıklarını ifade eden Orduspor 1967 teknik direktörü Ramazan Çelik,” Biz zirve mücadelesi verirken, rakibimiz grupta tutunmaya çalışıyor. Bu anlamda Ağrı maçının zor geçeceğini düşünsem de bu karşılaşmadan üç puanla dönmek istiyoruz. Bir hafta önce burada güzel bir oyunun ardından Tepecikspor’u yendik. Onun morali ile Ağrı’ya gidiyoruz diyen Çelik, Ağrı’dan üç puanla dönerek zorlu Kasım ayı fikstürü için moral depolamak istediklerini” ifade etti.

Orduspor 1967 Ağrı Yolcusu

ZORLU BİR FİKSTÜRE GİRECEĞİZ

    Ağrı 1970 maçının ardından Kasım ayı içerisinde zorlu bir sürece gireceklerini ifade eden Çelik,” Bizim önceliğimiz Ağrı 1970 maçı. Kasım ayı sürecindeki zorlu maçlara moralli girmemiz için öncelikle Ağrı 1970 maçını kazanmamız lazım. Bu doğrultuda çalışmalarımızı tamamlayıp bu sabah saatlerinde karayolu ile Ağrı’ya gideceklerini belirten Çelik, yarın yapacakları ter antrenmanı ile Ağrı 1970 maçına hazır olacaklarını” söyledi.

BİZ İŞİMİZE BAKACAĞIZ

    Kasım ayı içerisinde grupta zirve hesapları yapan dört takımla karşılaşacaklarını ifade eden Orduspor 1967 teknik direktörü Ramazan Çelik,” Bundan sonraki süreçte maçlar daha da zorlu geçecek. Gerek hava şartları, gerekse lig ilerledikçe takımlar güçlerini sahaya yansıtmaya başladıkları şu günlerde maçların zorluk derecesinin artacağını düşündüğünü ifade eden Çelik, takımların fikstürdeki yerlerinin kendileri açısından çok da önemli olmadığını belirterek, rakip kim olmuş bizim için çok da önemli değil. Önemli olan biz işimize bakıp, zirve yarışını ligin sonunda şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz” dedi. 

Ordu Olay / Mustafa Kemal Poyraz

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.