Ordu Dahil 45 İlde DEAŞ Operasyonu: 216 Şüpheli Gözaltına Alındı – Ordu Olay Gazetesi « Ordu Haber TV

28 Ekim 2024 - 18:35

Ordu Dahil 45 İlde DEAŞ Operasyonu: 216 Şüpheli Gözaltına Alındı – Ordu Olay Gazetesi

Ordu Dahil 45 İlde DEAŞ Operasyonu: 216 Şüpheli Gözaltına Alındı – Ordu Olay Gazetesi
Son Güncelleme :

28 Ekim 2024 - 9:44

Operasyonlar, İl Emniyet Müdürlükleri Terörle Mücadele Şube Müdürlükleri tarafından Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Antalya, Batman, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Bursa, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tokat, Yozgat ve Yalova gibi illerde eş zamanlı olarak yürütüldü.

Örgütün Sorumlu Düzeyindeki İsimlere Yönelik Soruşturmalar

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 88 kişinin, DEAŞ terör örgütü içinde sorumlu pozisyonlarda görev aldığı ve örgüte finansal destek sağladığı belirlenerek, bu kişiler hakkında soruşturma başlatıldı.

Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.