Orduspor’un Eski Kaptanı Konyaspor’daki Görevinden Alındı!  – Ordu Olay Gazetesi « Ordu Haber TV

28 Ekim 2024 - 20:29

Orduspor’un Eski Kaptanı Konyaspor’daki Görevinden Alındı!  – Ordu Olay Gazetesi

Orduspor’un Eski Kaptanı Konyaspor’daki Görevinden Alındı!  – Ordu Olay Gazetesi
Son Güncelleme :

28 Ekim 2024 - 13:55

Büyütmek için resme tıklayın

2010-2013 yılları arasında Orduspor forması giyerek kaptanlık yapan ve futbolseverlerin yakından tanıdığı Ali Çamdalı, 2020 yılında profesyonel futbolculuk kariyerini sonlandırdı. Kariyerinin önemli bir bölümünü geçirdiği Konyaspor’da, 22 Ağustos 2023’te sportif direktör olarak göreve başlayan Çamdalı, 29 Nisan 2024’te ise teknik direktörlük görevine getirilmişti. Ancak bugün itibarıyla, Çamdalı’nın Konyaspor’daki teknik direktörlük görevi sona erdi. 

Orduspor'un Eski Kaptanı Konyaspor'daki Görevinden Alındı! 

  
Bu Sezon 10 Maça Çıktı! 

Bu sezon Konyaspor ile ilk defa teknik direktörlük tecrübesi yaşayan Çamdalı, Konyaspor ile 10 maçta teknik direktörlük yaptı. Elde ettiği 3 galibiyet 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile 11 puan toplayan Çamdalı’nın yönettiği Konyaspor ligde 11. sırada yer aldı. Son olarak Gaziantep FK’ya yenilen Konyaspor Çamdalı’nın görevine son verdi. 
 

Orduspor'un Eski Kaptanı Konyaspor'daki Görevinden Alındı! 

Haber Merkezi 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.