Cemal Enginyurt: Öcalan’ı Meclise Getiremeyeceksiniz Canım Pahasına Söylüyorum! – Ordu Olay Gazetesi « Ordu Haber TV

28 Ekim 2024 - 04:23

Cemal Enginyurt: Öcalan’ı Meclise Getiremeyeceksiniz Canım Pahasına Söylüyorum! – Ordu Olay Gazetesi

Cemal Enginyurt: Öcalan’ı Meclise Getiremeyeceksiniz Canım Pahasına Söylüyorum! – Ordu Olay Gazetesi
Son Güncelleme :

27 Ekim 2024 - 23:10

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’ın affının gündeme getirilmesine tepki gösterdi. Enginyurt, yaptığı açıklamada, Öcalan’ın affını isteyenleri “millete ihanetle” suçlarken, bu tür girişimlerin karşısında duracaklarını ifade etti.

Enginyurt, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Sinan Ateş’in Ailesine Başsağlığı Dilemediler

“Ne kadar operasyon çocuğu varsa milleti tehdit edip kurşunluyorlar. Ne yaptılar, ne ettiler de şimdi çıktılar, APO denilen kanlı katilin affını istiyorlar. Sinan Ateş’in ailesine bir başsağlığı dilemediler, çocuklarına bir başsağlığı dilemediler, Allah rahmet olsun diyemediler. Şimdi affı istenen kanlı katilin meclise getirilmesini istiyorlar.”

Bu Millete İhanet Ediyorlar, Yazıklar Olsun

“Vallahi de getiremeyeceksiniz, billahi de getiremeyeceksiniz. Canın pahasına, ölüm pahasına söylüyorum; bundan sonra geri atan vatan namerttir, sizden korkan namerttir. Bundan sonra mücadelemizin merkezinde artık siz varsınız. Her kim ki APO diyorsa, APO’yu meclise getirmek istiyorsa bu millete ihanet ediyor, ihanet ediyor, ihanet ediyor. Yazıklar olsun.”

Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.