İbrahim Eroğlu Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'in Danışmanı Oldu « Ordu Haber TV

23 Ekim 2024 - 11:19

İbrahim Eroğlu Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'in Danışmanı Oldu

İbrahim Eroğlu Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'in Danışmanı Oldu
Son Güncelleme :

23 Ekim 2024 - 6:20


Fatsa eski Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in danışmanı olarak göreve başladı. Kamu yönetiminde uzun yıllardır çeşitli görevlerde bulunan Eroğlu, Fatsa Belediye Başkan Yardımcılığı sırasında yerel yönetim alanındaki tecrübesiyle dikkat çekmişti.

Ayrıca Fatsa Belediye Spor yönetiminde de aktif rol alan Eroğlu, spor alanındaki çalışmalarıyla da tanınıyor. Yeni görevinde, Ordu’nun gelişimine yönelik projelere katkı sağlamayı hedefleyen Eroğlu, bu pozisyonla birlikte şehrin farklı alanlardaki kalkınma çalışmalarına destek vermeyi amaçlıyor. Ordu’da yerel yönetim alanındaki deneyimi, danışmanlık görevinde de önemli bir rol oynayacak.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in yönetiminde gerçekleştirilecek projelerde Eroğlu’nun, kamu hizmetleri ve spor yönetimindeki tecrübelerinin önemli bir katkı sağlayacağı belirtiliyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.