Ordu Balıkçılarının Palamut Beklentisi Yüksek: Yeni Sezon İçin Hazırlıklar Tamamlandı « Ordu Haber TV

16 Eylül 2024 - 21:52

Ordu Balıkçılarının Palamut Beklentisi Yüksek: Yeni Sezon İçin Hazırlıklar Tamamlandı

Ordu Balıkçılarının Palamut Beklentisi Yüksek: Yeni Sezon İçin Hazırlıklar Tamamlandı
Son Güncelleme :

23 Ağustos 2024 - 12:38

Ordu’da balıkçılar, yaklaşan balık sezonu için hazırlıklarını tamamladı ve bu yıl palamut balığından yüksek beklentileri olduğunu ifade ettiler.

Denizlerde 15 Nisan’da başlayan avlanma yasağı, 1 Eylül’de sona erecek. Balıkçılar, yasağın bitmesiyle birlikte palamut balığının bol ve yaygın olmasını bekliyor. Fatsa ilçesi Yalıköy Mahallesi’nde balıkçı ve tekne sahibi Ahmet Mollaoğlu, sezon öncesi tüm hazırlıklarını tamamladıklarını ve yeni balık sezonunu sabırsızlıkla beklediklerini söyledi. Mollaoğlu, bu yıl palamut balığının bol olacağını ve balıkçıların yüzünü güldüreceğini belirtti. “Şimdiden 2024 yılı yeni balık sezonunun bütün balıkçılarımız için bereketli ve bol kazançlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.