Ordu-Giresun Havalimanı 50 Gün Uçuşlara Kapatılacak « Ordu Haber TV

16 Eylül 2024 - 23:11

Ordu-Giresun Havalimanı 50 Gün Uçuşlara Kapatılacak

Ordu-Giresun Havalimanı 50 Gün Uçuşlara Kapatılacak
Son Güncelleme :

17 Ağustos 2024 - 10:09

Türkiye ve Avrupa’nın deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 16 Eylül 2024’ten itibaren 50 gün süreyle uçuşlara kapatılacak. Havalimanının PAT saha onarımı ve apron genişletme işlemleri, 22 Mayıs 2015’te hizmete açılan ve yoğun seferlerin düzenlendiği havalimanında daha önce de aksaklıklara neden olmuştu.

Son olarak 2023 Kasım ayında 10 gün süren kapalı dönemin ardından, bu uzun bakım süreci, vatandaşlar ve bölge esnafı tarafından endişeyle karşılanıyor. Taksiciler ve dolmuş şoförleri, özellikle tatilciler ve öğrenciler için yaşanacak mağduriyetlere dikkat çekerek, bakımın kış aylarında yapılmasını öneriyor. Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, bu süreçte havalimanına uçuş yapılmayacağını duyurdu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.