Ordu Ünye’de Silahlı Saldırı Güvenlik Kamerasına Yansıdı « Ordu Haber TV

8 Eylül 2024 - 02:28

Ordu Ünye’de Silahlı Saldırı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Ordu Ünye’de Silahlı Saldırı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Son Güncelleme :

25 Temmuz 2024 - 11:38

Ordu’nun Ünye ilçesinde bir iş yerine düzenlenen silahlı saldırı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay, Fevzi Çakmak Mahallesi Devlet Sahil Yolu üzerindeki bir eğlence mekânının önünde gerçekleşti.

Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz bir kişi, iş yeri önüne gelerek belinden çıkardığı silahla peş peşe ateş etmeye başladı. Silah seslerini duyan iş yerindeki müşteriler panikle dışarıya çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, iş yerinin önünde 3 adet boş kovan buldu.

Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı; şüpheli şahsın iş yeri önüne yürüyerek geldiği ve silahı iş yerine doğrultarak ateş ettiği görüntülendi. Saldırı sonrası şüphelinin bir araçla olay yerinden kaçtığı öğrenilirken, geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.