Ordu’da Çocuklar Park İhtiyacı İçin Eylem Yaptı « Ordu Haber TV

16 Eylül 2024 - 23:13

Ordu’da Çocuklar Park İhtiyacı İçin Eylem Yaptı

Ordu’da Çocuklar Park İhtiyacı İçin Eylem Yaptı
Son Güncelleme :

09 Ağustos 2024 - 22:49

Ordu’nun Altınordu ilçesinde, Karşıyaka Mahallesi’nde çocuklar mahallelerinde park olmaması nedeniyle eylem düzenledi. “Park isteriz” sloganları atan çocukların talepleri sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Mahalle sakinleri, çocukların oyun oynayacak bir alan bulamadığını ve park ihtiyacını dile getirdi.

10 yaşındaki Zümra Akkaya, “Sokaklarda araçlar geçiyor ve o nedenle oynayamıyoruz. Park yapılırsa burada oynarız ve güzel olur,” dedi. 12 yaşındaki Yiğit Dursun Demir, mahallelerindeki boş alanın parka dönüştürülmesini ve uzaklara gitmek istemediklerini ifade etti. 14 yaşındaki Buğra Kağan Çiçek ise mahallede park eksikliğinden sıkıldıklarını belirtti.

Karşıyaka Mahalle Muhtarı Nail Çelebi, park yapılması için yapılan görüşmelerin ilerleme kaydetmediğini, mevcut durumu “mahallemize yakışmayan bir görüntü” olarak nitelendirdi. Çelebi, yetkililerden acilen ve çağdaş bir park yapılmasını talep etti.

Çocuklara mahalle sakinlerinden de destek geldi; vatandaşlar, binalarının cam ve balkonlarından çocukların park taleplerine destek verdi. Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, sosyal medya üzerinden park yapılması için gerekli incelemelerin ardından çalışma başlatacaklarını duyurdu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.