Ünye’de Minibüs Kazası: 10 Kişi Yaralandı « Ordu Haber TV

27 Temmuz 2024 - 03:48

Ünye’de Minibüs Kazası: 10 Kişi Yaralandı

Ünye’de Minibüs Kazası: 10 Kişi Yaralandı
Son Güncelleme :

13 Mayıs 2024 - 17:26

Ordu’nun Ünye ilçesinde, bir tekstil firmasının işçilerini taşıyan minibüsün kaza yapması sonucu 10 kişi yaralandı. Kaza, Nuriye Mahallesi Devlet Sahil Yolu üzerinde meydana geldi.

İddialara göre, özel bir tekstil firmasına ait olan ve Yüksel Öztürk tarafından idare edilen 52 S 2134 plakalı servis minibüsü, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce orta refüjde bulunan bariyerlere, ardından yol kenarındaki kaldırıma çarptı. Minibüs, kaza sırasında takla atmaktan son anda kurtulurken, içerisinde bulunan 10 kişi yaralandı.

Yaralılar arasında bulunan 4 kişi, ilçedeki özel bir hastaneye, diğer yaralılar ise Ünye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazanın ardından sahil yolunda yaşanan trafik yoğunluğu, Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde sağlandı.

Kaza anının, bölgede bulunan güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdığı belirtildi. Kazayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.