Ünye’de Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Motosiklet Sürücüsü Son Yolculuğuna Uğurlandı « Ordu Haber TV

16 Eylül 2024 - 23:14

Ünye’de Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Motosiklet Sürücüsü Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ünye’de Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Motosiklet Sürücüsü Son Yolculuğuna Uğurlandı
Son Güncelleme :

31 Temmuz 2024 - 17:51

Ordu’nun Ünye ilçesinde 28 Temmuz Pazar gecesi geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü İsmail Coşkun, son yolculuğuna uğurlandı. Gece saat 00.15’te iki otomobil ve motosikletin karıştığı kazada ağır yaralanan Coşkun, kaldırıldığı hastanede 3 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. 3 çocuk babası olan Coşkun’un cenazesi, Atatürk Mahallesi’ndeki 100’üncü Yıl Camisi’ne getirildi.

Cenaze töreninde, Coşkun’un eşi ve çocukları tabutunun başından ayrılmadı, babası Şaban Coşkun ise ayakta durmakta güçlük çekti. Çok sayıda motokurye ve Samsun Motosikletli Kuryeler Derneği cenazeye katılarak tepki gösterdi. Dernek Başkanı Aydın Artan, alkollü bir sürücünün kazaya neden olduğunu belirterek, “Bu tür kazalar bilinçsiz, alkollü ve ehliyetsiz sürücüler yüzünden yaşanıyor. Bu acıların son bulmasını istiyoruz,” dedi.

Coşkun’un babası Şaban Coşkun, alkollü araç kullanımına karşı olduğunu vurgulayarak, “Bu tür acıların son bulmasını istiyorum. Üç çocuğu yetim ve bir eşini dul bıraktı. Herkesin geçim kaynağı var, bu kaza bir cinayettir,” ifadelerini kullandı. Ailenin avukatı Arslan Bolat ise, “Motosikletler trafikte üvey evlat muamelesi görüyor. Kazanın ardından zanlı serbest bırakıldı, biz savcılığa dilekçemizi verdik ve tutuklanması için süreci takip ediyoruz,” şeklinde konuştu.

İsmail Coşkun’un cenazesi, ikindi namazının ardından Döşemedibi Mahallesi kabristanında toprağa verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.