Türkiye’nin En Fazla Bal Üreten İli Ordu’da Arıcılık Fuarı – Ordu Olay Gazetesi « Ordu Haber TV

24 Ekim 2024 - 14:29

Türkiye’nin En Fazla Bal Üreten İli Ordu’da Arıcılık Fuarı – Ordu Olay Gazetesi

Türkiye’nin En Fazla Bal Üreten İli Ordu’da Arıcılık Fuarı – Ordu Olay Gazetesi
Son Güncelleme :

24 Ekim 2024 - 9:22

Ordu İli Arı Yetiştiriciliği Birliği (ORAY-BİR) ev sahipliğinde, arıcılık sektörüne dair en önemli gelişmelerin ele alındığı bir fuar Ordu’da başladı. MSR Fuarcılık tarafından düzenlenen bu büyük etkinlik, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin yanı sıra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO), KOSGEB, Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği (TAB), Trabzon Arı Yetiştiricileri Birliği (TRAY-BİR) ve Giresun Arı Yetiştiricileri Birliği (GİRAY-BİR) gibi önemli kurumların desteğiyle gerçekleştiriliyor.

Türkiye'nin En Fazla Bal Üreten İli Ordu'da Arıcılık Fuarı

ARICILIK DÜNYASINA DAİR TÜM GELİŞMELER BU FUARDA

Ordu Yenişehir Stadı Kapalı Otoparkı’nda gerçekleştirilen fuar, arıcılık sektörüne dair son yenilikleri merak edenleri bir araya getiriyor. Fuarda sektörün önde gelen isimleri tarafından düzenlenecek özel seminerler, yeni ürün tanıtımları ve panel oturumları ile katılımcılar arıcılık dünyasındaki en güncel bilgilere ulaşabilecek. Arı yetiştiricileri, arı ürünleri üreticileri ve sektöre dair yeniliklerle ilgilenen herkes, bu etkinlikte önemli isimlerle tanışma ve bilgi alışverişinde bulunma fırsatına sahip olacak.

Türkiye'nin En Fazla Bal Üreten İli Ordu'da Arıcılık Fuarı

27 EKİM’E KADAR ÜCRETSİZ KATILIM

Bugün kapılarını açan ve 27 Ekim’e kadar sürecek olan bu önemli fuar, arıcılığa ilgi duyan herkes için ücretsiz olarak düzenleniyor. Katılımcılar, arıcılık alanında yaşanan son gelişmelerden haberdar olurken, geleceğe dair sektördeki yenilikçi yaklaşımları da yakından takip edebilecekler. Ordu’da düzenlenen bu etkinlik, arıcılık sektörünün daha da güçlenmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.