Bedensel Engelli Taraftarın Coşkusu: Akülü Sandalyesiyle Şampiyonluk Kutlamalarına Katıldı « Ordu Haber TV

27 Temmuz 2024 - 10:31

Bedensel Engelli Taraftarın Coşkusu: Akülü Sandalyesiyle Şampiyonluk Kutlamalarına Katıldı

Bedensel Engelli Taraftarın Coşkusu: Akülü Sandalyesiyle Şampiyonluk Kutlamalarına Katıldı
Son Güncelleme :

27 Mayıs 2024 - 13:34

Ordu’da Galatasaray’ın şampiyonluğunu kutlamak için sokaklara dökülen sarı-kırmızılı taraftarlar arasında dikkat çekici bir görüntü ortaya çıktı. Bedensel engelli Gülsüm Tekintaş, akülü sandalyesiyle kutlamalara katılarak coşkuyu paylaştı.

Trendyol Süper Lig’in 38. haftasında Konyaspor’u deplasmanda 3-1 mağlup eden Galatasaray’ın 24. şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından, Ordu’da taraftarlar sokakları doldurdu. Ellerinde meşaleler ve bayraklarla şehir turu atan sarı-kırmızılılar, coşkuyu doyasıya yaşadılar. Ancak aralarında akülü sandalyesiyle hareket eden Gülsüm Tekintaş’ın katılımı dikkatleri üzerine çekti.

Tekintaş, coşkulu kutlamalara akülü sandalyesiyle eşlik ederek, şampiyonluğu beklediklerini ve coşkulu olduklarını ifade etti. Şehirde olası aksiliklerin yaşanmaması için İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri önlemler aldı ve kutlamalar güven içinde gerçekleşti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.