Evlat Acısını Balık Tutarak Dindiriyor: Fatsa’da Naciye Teyze’nin Hikayesi « Ordu Haber TV

27 Temmuz 2024 - 07:18

Evlat Acısını Balık Tutarak Dindiriyor: Fatsa’da Naciye Teyze’nin Hikayesi

Evlat Acısını Balık Tutarak Dindiriyor: Fatsa’da Naciye Teyze’nin Hikayesi
Son Güncelleme :

27 Mayıs 2024 - 13:33

Ordu’nun Fatsa ilçesinde yaşayan 77 yaşındaki Naciye Coşkun, evlat acısını balık tutma hobisiyle dindiriyor. Fatsa iskelesinde neredeyse her gün sabahın erken saatlerinde oltasını alarak balık tutan Naciye Teyze, bu hobiye 3 yıl önce vefat eden oğlunun acısı üzerine başladığını belirtiyor.

Eşinin kendisini her gün iskeleye bıraktığını ve balık tutmanın kendisine tedavi gibi geldiğini ifade eden Coşkun, “Vefat eden oğlumun acısı beni buralara sürükledi. Bu acıdan sonra balık tutmak bana iyi geldi, ilaçlarımı da bıraktım” diyor.

Naciye Teyze’nin iskeleye gelmesi, çevre sakinlerinin ve balıkçıların dikkatini çekmiş durumda. İskelede balık tutan İlhan Süğür, Naciye Teyze’nin sürekli olarak balık tuttuğunu ve bunun kendisine iyi geldiğini belirterek, “Gerçekten de o şekilde, bizlere de iyi geliyor. Sadece balık tutmak değil, bu havayı solumak da şifa oluyor. Halimizden çok memnunuz” diyor. Naciye Teyze’nin hikayesi, yaşamı balık tutma tutkusuyla dolu olan birçok kişiye ilham kaynağı oluyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.