Fatsa’da 4 Yaşındaki Çocuk Camdan Düşerek Hayatını Kaybetti « Ordu Haber TV

27 Temmuz 2024 - 07:11

Fatsa’da 4 Yaşındaki Çocuk Camdan Düşerek Hayatını Kaybetti

Fatsa’da 4 Yaşındaki Çocuk Camdan Düşerek Hayatını Kaybetti
Son Güncelleme :

16 Mayıs 2024 - 17:39

Ordu’nun Fatsa ilçesinde, Dolunay Mahallesi’nde bulunan Meşepark Evleri’nde dün gece bir trajedi yaşandı. 4 yaşındaki Arya Şener, annesinin dikkatsiz bir anında evlerinin camından aşağıya düştü ve olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayın detaylarına göre, Arya, annesine bakmak için camdan dışarı baktığı sırada dengesini kaybederek 11. kattan aşağıya düştü. Durumun hemen bildirilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi ancak Arya’nın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Arya Şener için Fatsa ilçesinin Yukarıardıç Mahallesi’nde bir cenaze töreni düzenlendi. Yazlık Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Arya Şener, aynı mahalledeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Olayla ilgili polis ekipleri tarafından detaylı bir inceleme başlatıldı. Bu acı olay, bölgedeki toplumda derin üzüntü ve endişe yarattı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.