Gölköy’de Telefon Direği Faciası « Ordu Haber TV

27 Temmuz 2024 - 09:53

Gölköy’de Telefon Direği Faciası

Gölköy’de Telefon Direği Faciası
Son Güncelleme :

13 Mayıs 2024 - 17:27

Ordu’nun Gölköy ilçesinde, evlerinin yakınındaki fındık bahçesinde oynarken üzerine devrilen telefon direği sonucu ağır yaralanan 10 yaşındaki Kadir Efe Kayhan, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay, ilçenin Sarıca Mahallesi’nde dün meydana geldi. Kadir Efe Kayhan’ın arkadaşlarıyla birlikte oynadığı sırada üzerine devrilen telefon direği, çocuğun ağır yaralanmasına neden oldu. Ailesinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından ambulansla Gölköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kayhan, daha sonra Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Ancak, tüm tıbbi müdahalelere rağmen Kadir Efe Kayhan, bugün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Özellikle direğin devrilme nedeni ve güvenlik önlemlerinin durumuyla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.