Mahmut Özer’den Ordu’ya Peş Peşe Müjdeler! Ödenekler 3 Katına Çıkarıldı – Ordu Olay Gazetesi « Ordu Haber TV

22 Ekim 2024 - 15:34

Mahmut Özer’den Ordu’ya Peş Peşe Müjdeler! Ödenekler 3 Katına Çıkarıldı – Ordu Olay Gazetesi

Mahmut Özer’den Ordu’ya Peş Peşe Müjdeler! Ödenekler 3 Katına Çıkarıldı – Ordu Olay Gazetesi
Son Güncelleme :

22 Ekim 2024 - 9:32

AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, Akkuş ilçesine yönelik önemli projeler ve yatırımlar hakkında sevindirici açıklamalarda bulundu. Doğası, tarihi ve insanlarıyla gönüllerinde ayrı bir yeri olan Akkuş’a hizmet etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Özer, ilçeye yönelik yatırımların hız kesmeden devam edeceğini ifade etti.

Mahmut Özer'den Ordu'ya Peş Peşe Müjdeler! Ödenekler 3 Katına Çıkarıldı

ÜNYE-AKKUŞ-NİKSAR YOLU PROJESİ ÖDENEĞİ ÜÇ KATINA ÇIKARILDI

Uzun zamandır beklenen Ünye-Akkuş-Niksar Yolu Projesi’nin başlatıldığını ve 2024 yılı ödeneğinin 3 katına çıkarıldığını belirten Özer, bu yolun ilçenin ulaşımını büyük ölçüde kolaylaştıracağını vurguladı.

GENÇLİK MERKEZİ VE 44 KÖY YAŞAM MERKEZİ

Akkuş Gençlik Merkezi’nin donatım ve tefrişat ihtiyaçlarının karşılandığını belirten Özer, ayrıca 44 adet Köy Yaşam Merkezi’nin açıldığını müjdeledi.

Mahmut Özer'den Ordu'ya Peş Peşe Müjdeler! Ödenekler 3 Katına Çıkarıldı

SAĞLIK VE EĞİTİM ALANINDA BÜYÜK YATIRIMLAR

2024 yılı yatırım programına alınan projeler arasında, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yapımı da yer alıyor. Eğitim alanında ise 60 derslikli dört okul, 100 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdu Akkuş’a kazandırıldı. Ayrıca 150 öğrenci kapasiteli yeni bir yurdun yapımı yatırım programına alındı ve ihale izni verildi.

SPOR TESİSLERİNE YATIRIM

Akkuş Merkez Kapalı Spor Salonu, Efeler Ligi standartlarına uygun hale getirilerek ilçede sporun gelişmesine katkı sağlandı. Bunun yanı sıra 50 yataklı Akkuş Öğretmenevi’nin yapımı da yatırım programına alınarak ihale izni verildi.

Mahmut Özer, Akkuş’a yapılan bu yatırımların ilçenin gelişimine büyük katkı sağlayacağını ifade ederek hizmetlerin devam edeceğini vurguladı.

Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.