Ordu Şehir Hastanesi Yolu Sorunu Ulaştırma Bakanlığı’na İletildi En Kısa Sürede Tamamlanacak – Ordu Olay Gazetesi « Ordu Haber TV

25 Ekim 2024 - 20:23

Ordu Şehir Hastanesi Yolu Sorunu Ulaştırma Bakanlığı’na İletildi En Kısa Sürede Tamamlanacak – Ordu Olay Gazetesi

Ordu Şehir Hastanesi Yolu Sorunu Ulaştırma Bakanlığı’na İletildi En Kısa Sürede Tamamlanacak – Ordu Olay Gazetesi
Son Güncelleme :

25 Ekim 2024 - 14:04

Büyütmek için resme tıklayın

İnşallah Bu Paraya Hastaneyi Açmış Oluruz

Naci Şanlıtürk, Ordu’da inşaatı devam eden şehir hastanesi projesine de değinerek, “Ordu’da şehir hastanesi inşaatı devam ediyor. Hızlı bir şekilde yapılmasını istiyoruz. Basında bir takım haklı eleştiriler de oldu. Onları da kabul ediyoruz. Bu hastane 1 milyar 325 milyon liraya ihale edildi. Daha sonra 4 küsur milyar liraya bir daha ihale oldu. İnşallah bu paraya hastaneyi açmış oluruz.” dedi.

Ulaştırma Bakanlığına Konu İletildi

Şehir hastanesine ulaşım konusunda da açıklamalarda bulunan Şanlıtürk, “Ordu şehir hastanesinin bağlantı yollarıyla ilgili ulaştırma bakanlığımıza konuyu ilettik. Yine Cumhurbaşkanımız birinci ağızdan söylemişti. İnşallah Ordu Büyükşehir Belediyemizde oradaki 1/500’lik planla ilgili imar yollarının açılmasını da temin ederse, şehir hastanesiyle ilgili kısım da tamamlanmış olacak.”

Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.