Ordu’da 50 Yıllık Bakkal, Disiplin ve Saygıyla Örnek Oluyor « Ordu Haber TV

27 Temmuz 2024 - 07:17

Ordu’da 50 Yıllık Bakkal, Disiplin ve Saygıyla Örnek Oluyor

Ordu’da 50 Yıllık Bakkal, Disiplin ve Saygıyla Örnek Oluyor
Son Güncelleme :

22 Mayıs 2024 - 13:23

Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Kızılhisar Mahallesi’nde, yarım asırdan uzun bir süredir bakkal dükkanı işleten Aydın Bektaş, işine ve insanlara olan saygısıyla örnek bir duruş sergiliyor. 50 yıl önce amcasından devraldığı dükkanı her gün takım elbise giymeden ve sakal tıraşı olmadan açmayan Bektaş, bu disiplinli tavrıyla dikkat çekiyor. Mahalle sakinlerinin ve müşterilerinin takdirini toplayan Bektaş’ın bu tutumu, esnaf gençlere de ilham veriyor.

Bektaş, 1974 yılında bakkal dükkanını devraldığını ve o zamandan beri işlettiğini belirtiyor. Şehir merkezine yakın olmasına rağmen uzun yıllar boyunca insanların yoğun ilgisiyle karşılaşan dükkanı, günümüzde de bir gelenek gibi devam ettiriyor. Her gün sakal tıraşı olmayı ve takım elbise giymeyi asla aksatmayan Bektaş, bunu kendi özverisi ve insanlara olan saygısından kaynaklandığını vurguluyor.

Müşterileri, Bektaş’ın bu tutumunu takdirle karşılıyor. Yıllarca mahallelerinde muhtarlık da yapmış olan Bektaş’ın, her gün düzenli ve özenli bir şekilde iş yerini açması ve müşterilere karşı saygılı olması, onu mahallelerinin örnek esnafı haline getiriyor. Mahalle sakinleri, onun bu tutumuyla gurur duyduklarını ve mutlu olduklarını ifade ediyorlar.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.