Ordu’da Güvenlik ve Asayiş Toplantısı Gerçekleştirildi « Ordu Haber TV

27 Temmuz 2024 - 05:58

Ordu’da Güvenlik ve Asayiş Toplantısı Gerçekleştirildi

Ordu’da Güvenlik ve Asayiş Toplantısı Gerçekleştirildi
Son Güncelleme :

07 Mayıs 2024 - 17:28

Ordu’da, mayıs ayı il güvenlik, asayiş ve koordinasyon toplantısı, Vali Muammer Erol’un başkanlığında yapıldı. Toplantıda, il genelindeki asayiş olayları değerlendirildi ve önemli konular üzerinde duruldu.

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri tarafından sunum yapılarak, ilde yaşanan asayiş olayları, aydınlatma oranları, aranan şahıslara yönelik çalışmalar, KADES uygulaması faaliyetleri, dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları bilgilendirme faaliyetleri, önleyici hizmetler kapsamında yapılan çalışmalar, kabahatler kanununa muhalefetten dolayı uygulanan idari yaptırımlar, huzur ve güven artırıcı faaliyetler, aile içi şiddetin önlenmesine dair kanun kapsamındaki çalışmalar hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı.

Vali Muammer Erol, toplantıda özellikle yaz mevsimi yaklaşırken suda boğulma olaylarının önlenmesi için ilçe kaymakamlarından çalışma yapılmasını istedi. Denize ve göllere girilmesi sakıncalı olan yerlerin belirlenmesini ve gerekli uyarı tabelalarının konulmasını talep etti. Ayrıca, fındık hasat döneminde il dışından gelen mevsimlik tarım işçilerinin barınma ve diğer ihtiyaçlarının temin edilmesi için hazırlıkların şimdiden başlatılması gerektiğini vurguladı.

Kaçak yapılaşmanın önlenmesine de dikkat çeken Vali Erol, ilçe kaymakamlarından kaçak yapılaşmaya göz yumamamalarını ve gerekli tedbirleri almalarını istedi. Ayrıca, kahverengi kokarca ile mücadele konusunda da kararlı olduklarını belirterek, ilçe kaymakamlarından bu konuda üreticilere destek olmalarını talep etti.

Toplantıya Vali Yardımcısı Ayhan Durmuş, ilçe kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, Sahil Güvenlik 97. Bot Komutanı Üsteğmen Semih Gümrükçü, İl Göç İdaresi Müdürü Ferruh Dibiç, İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri de katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.