Ordu’da Motosiklet Sürücülerine Yönelik Bilgilendirici Trafik Denetimi « Ordu Haber TV

27 Temmuz 2024 - 10:24

Ordu’da Motosiklet Sürücülerine Yönelik Bilgilendirici Trafik Denetimi

Ordu’da Motosiklet Sürücülerine Yönelik Bilgilendirici Trafik Denetimi
Son Güncelleme :

23 Mayıs 2024 - 12:48

Ordu’da trafik polisleri, şehirdeki uygulama noktalarında motosiklet sürücülerine yönelik bilgilendirici trafik denetimi düzenledi. Denetimlerde yaklaşık 100 motosiklet sürücüsüne reflektörlü yelek dağıtıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli trafik polisleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, motosiklet sürücülerine reflektörlü yelekler dağıtıldı. Ayrıca, “kaskla tutun hayata” mottosuyla sürücülere kaskın ve trafik kurallarının önemini anlatıldı. Ekipler, motosiklet sürücülerinin kaportasının bedenleri olduğunu vurgulayarak, bu konuda hem araç hem de motosiklet sürücülerinin dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.

Musa Temür adlı bir motosikletli kurye, polis ekiplerinin her çevirmede kas ve yeleklerin önemini anlattığını ve kendisinin bu yelekleri trafikte kullandığını ifade etti. Temür, polis ekiplerinin sürekli denetimler yapmasının trafik kazalarını önlemeye yardımcı olduğunu belirtirken, ehliyetsiz motosiklet kullanımına karşı olduğunu da ekledi.

Diğer motosiklet sürücüleri de uygulama noktasında polis memurlarının kendilerine bilgilendirme yaptığını ve yelek hediye ettiğini belirtirken, bu tür çabaların kendilerini mutlu ettiğini ve daha dikkatli olmalarını sağladığını ifade ettiler.

Denetim ve bilgilendirme faaliyetlerinin yıl boyunca artarak devam edeceği öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.